logotype

BackApp stolen för din rygghälsa

image002

Beställ i standard utförande med röd, svart, grå eller blå sits med svart eller röd kula plus silvergrå stativ för enkom 5550:- moms tillkommer plus frakt 180:-.

5 till 10 dagars leverans tid.

Dessutom får du som bonus  en video med övningar du kan göra på din backapp för att stärka din balans, ryggstyrka plus lär dig hur att sitta rätt på din nya BackApp.

Maila oss på info@welledge.se eller ring 08-796 96 88 så hjälper vi dig med din beställning.

Titta på filmen om din BackApp

 

Nu har den svensktillverkade sadelstolen BackApp fått ny design och förbättrad funktion! 

Den nya designen omfattar både underrede, sits och kula. Allt är nytt och förbättrat.

•   Underredet är helgjutet i ett stycke, vilket gör basen starkare och mer hållbar.

•   Den finns i tre utföranden – silvergrå, mörkgrå och blankpolerad.

•   En förbättring och förenkling är att underredets lyft nu finns i en enda höjd men med betydligt större slaglängd.

•   Sitsen som fortfarande finns i regnbågens alla färger är stärkt i bakkant i form av en förstärkt kil för att ge bäckenet rätt vinkel.

•   Kulan har en ny och stadigare infästning som gör att den inte kan skruvas ut för långt. Den finns nu dessutom i svart.

•   Alla stolar kan bli mobila. Använd hjulsatsen, till vilken BackApp stol som helst, och gör den mobil. Hjulsatsen passar även till de äldre modellerna av BackApp.

Detta är BackApp 2.0 – design och funktion för dig som vill må bra även när du sitter.

Vi är även stolta att presentera en miljövänligare stol. Genom att använda återfunnen aluminium har 300 burkar fått skapa det nydesignade och starkare underredet till BackApp. Fortfarande tillverkar vi stolen i Sverige, närmare bestämt i orterna Anderstorp och Gnosjö i småland. 

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier