Finn ut hur din sömnkvalitet är med Beddit sömnsensor

Dags att utvärdera hur bra du egentligen sover?

Genom att använda teknologi som mäter hur du sover med lika god kvalitet som på en sömnlabb kan vi utvärdera din sömnkvalitet och ge stöd för att förbättra den samt mäta dessa förbättringar av din sömnkvalitet.

 

Beddit sömnmonitor registrera vad som sker när du sover. Den mäter utan att du behöver bära något på kroppen, hur du rör dig, hjärtrytm, andningstempo och snarkningar.

Allt du behöver göra är att sova på sensorn under ditt lakan och koppla den mot din smartphone.

Varför är sömn så viktigt och att mäta vad som sker under sömnen?

Sömn är avgörande för hur väl du mår och hur bra du läker dig och din förmåga att återhämta dig från vardagens olika belastningar (stress). En god natts sömn förbättrar ditt humör, ger dig energi, minskar upplevd stress. Det gör att du presterar bättre på jobbet såväl som på träningen, samt har en positiv effekt på dina relationer.

Låt Beddit stödja dig att sova bättre.

Beddit sensorn är baserad på ballisotcardiography (BCG), vilket är en vetenskaplig metodik för att mäta hjärt och lung funktion. 

Just nu kan vi erbjuda Beddit tillsammans med rådgivning för endast 2000:-. Ordinarie pris 2700:-

Ring oss på 08-796 96 88 eller maila info@welledge.se för att beställa din Beddit sensor. 

 

 

Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander