logotype

Finn ut hur din sömnkvalitet är med Beddit sömnsensor

Dags att utvärdera hur bra du egentligen sover?

Genom att använda teknologi som mäter hur du sover med lika god kvalitet som på en sömnlabb kan vi utvärdera din sömnkvalitet och ge stöd för att förbättra den samt mäta dessa förbättringar av din sömnkvalitet.

 

Beddit sömnmonitor registrera vad som sker när du sover. Den mäter utan att du behöver bära något på kroppen, hur du rör dig, hjärtrytm, andningstempo och snarkningar.

Allt du behöver göra är att sova på sensorn under ditt lakan och koppla den mot din smartphone.

Varför är sömn så viktigt och att mäta vad som sker under sömnen?

Sömn är avgörande för hur väl du mår och hur bra du läker dig och din förmåga att återhämta dig från vardagens olika belastningar (stress). En god natts sömn förbättrar ditt humör, ger dig energi, minskar upplevd stress. Det gör att du presterar bättre på jobbet såväl som på träningen, samt har en positiv effekt på dina relationer.

Låt Beddit stödja dig att sova bättre.

Beddit sensorn är baserad på ballisotcardiography (BCG), vilket är en vetenskaplig metodik för att mäta hjärt och lung funktion. 

Just nu kan vi erbjuda Beddit tillsammans med rådgivning för endast 2000:-. Ordinarie pris 2700:-

Ring oss på 08-796 96 88 eller maila info@welledge.se för att beställa din Beddit sensor. 

 

 

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier