Esther van de Wall

Esther van de Wall

ESTAR erbjuder personligt stöd för din unika process. Målet är att du ska finna balans och återupptäcka dina egna tillgångar samtidigt som du stärker tilliten till dig själv.

ESTAR är en mottagning med ett helhetsperspektiv för barn, föräldrar och (unga) vuxna. Sessionerna erbjuds i Örebro, Stockholm och via Skype. 

Med hänsyn till vilka problem du brottas med kan din session innehålla coachning/personlig utveckling, terapi, föräldrastöd eller en psykiatrisk behandling. 

Inför en psykiatrisk behandling görs en bedömning av huruvida jag kan hjälpa dig som klient tillräckligt mycket.

För mer information eller en 15 minuter gratis konsult via telefon/skype kan du kontakta mig via mejl info@estar-se.com.

Du kan även boka en session/konsult. Sessionerna varar i 50 minuter. 

Coaching/terapi 1200 kr/ session (exkl. moms).  

Coaching/terapi via skype 1000 kr/session (exkl. moms)

Psykiatriska konsulter 1500 kr/ 50 min (momsfri).

Om ESTAR 

Jag heter Esther van de Wall och jag är barn- och ungdomspsykiater med en bakgrund som biolog med doktorsexamen i neurobiologi. För mig är ett helhetsperspektiv centralt i mitt sätt att jobba då det ger mig möjlighet att integrera kunskap från olika områden.

Jag har alltid fascinerats av människor och beteenden. Som biolog med doktorsexamen i neurobiologi arbetade jag under många år som forskare vid Universitetet i Groningen (Nederländerna), Washington State University och Yeshiva University (USA). Då tittade jag framför allt på interaktionen mellan hormoner, nervsystemet och vårt beteende. Sedan bestämde jag mig för att läsa medicin och bli läkare, varpå jag specialiserade mig inom barn- och ungdomspsykiatri. Min AT utbildning gjorde jag i Nederländerna, min ST utbildning i Sverige. Jag är registrerad läkare och psykiatriker  i både Nederländerna och Sverige. 

Efter min utbildning har jag fördjupat mig inom trauma och psykosomatiska symtom. Jag har både studerat och upplevt terapimetoder som bland annat KBT, Mindfullness, och Somatic Experiencing. 

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander