Om Therese De Gasperi

Om Therese De Gasperi

”Bland det mest spännande jag vet är att utforska vår natur som människa. Var och en av oss så lika och samtidigt med sin unika signatur.”

theresedegasepri

pastedgraphic-1pastedgraphic-1

 

Therese De Gasperi

Det intresset ledde mig till Network Care en säregen form av kiropraktik. Skulle vilja påstå att ordet Network Care, är ett begrepp för en pågående utveckling av en metod som via nervsystemet medvetandegöra oss om vår natur. Nervsystemet är ett medium mellan energi/information och fysisk funktion. Vår unika signatur har sitt uttryck i allt från fingeravtryck till gång till rörelsevågorna som uppstår i vår rygg med Network Care.

Älskar många fler saker såsom utbyte i energi rika relationer, nyfiken på allt från personliga till värdsliga och till och med kosmiska angelägenheter/mysterier.
Naturen är en stor källa till samhörighet, inspiration och mening för mig och har liksom dans och musik alltid haft en stor plats i mitt liv.

Det största är ändå att vara mamma till mina två ungdomar.

Jag är uppvuxen i Bromma, en förort till Stockholm, och har under hela min uppväxt spenderat mycket tid i svenska ällen och på Öland liksom rest med min familj. Resandet fortsatte som en rödtråd då jag läste till kiropraktor på Anglo European College of Chiropractic i 4 år efter ett förberedande kiropraktiskt år på Odense Universitet i Danmark. Efter några år som leg kiropraktor och arbetande på Stockholms Kiropraktor klinik reste jag till Sydamerika. I Buenos Aires träffade jag mina barns pappa.

Liksom vad som händer så många av oss så stannade mitt och min familjs liv plötsligt upp en dag och tog en ny vändning. I mitt fall var det leukemi som klev in i vårt vardagsrum och som senare ledde till en benmärgstransplantation från min son. Tacksam för den väg jag valt i livet som varit att utforska och lära mig om mänsklighetens alla aspekter då det har varit en avgörande anledning till att jag lever i dag och dessutom mår så bra! Numera reflekterar jag kontinuerligt över vart jag befinner mig i livet med alla mina olika delar och bjuder med nyfikenhet in den dynamiska och kreativa kraft vi får med förändring när någon del är i behov av det. Att bli medveten om Ekologin av vårt mänskliga system dvs samspelet mellan individen och den miljö den lever i, ökar våra resurser och således möjligheter att uppnå den läkning eller utveckling vi söker. Det är just det här jag är dedikerad till att ständigt öka min medvetenhet kring och att vägleda andra på den stig vars namn är ens unika signatur.

Therese

 

E-bar

Välkommen till E-baren!

Hos mig kan du öka din Energi och bli resursfull nog att ständigt höja ribban för vad som är möjligt i ditt liv. 

I ”Pick and Choose” Menyn kan du välja de Egenskaper som du behöver mer av idag. 

Många upplever att deras Engagemang och fokus expanderar med det här arbetet från enbart sitt eget liv till samhället de bor i för att tillslut inkludera hela världen.

”Pick and Choose” Meny
(Entrainment)

Vad behöver du mer av idag?
Välj 1-2 Egenskaper
-Närvaro och avslappning
-Energi ala ”kick ass”
-Självkänsla
-Genombrott/Framgång
-Ledarskap -själ centrerat
-Team känsla 

Special Meny

Resursfullt Möte
Resursfull Smärta
Resursfulla Rytmer

Boka en tid till mig här

 

Min hemsida

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander