Dags att sova bättre?! Ett sömn-förbättringsprogram för dig

Sömnkvalitet är avgörande för hur väl vi mår och presterar och hur bra vi läker och återhämtar oss. Vi erbjuder dig som har behov av stöd med att förbättra din sömn ett speciellt sammansatt sömn-förbättringsprogram.
Där vi integrerar den senaste tekniken för att utvärdera din sömnkvalitet.

 sovandebarn

I den vuxna befolkningen lider omkring en tredjedel av tillfälliga sömnstörningar. Omkring en av tio lider av kroniska sömnstörningar som kan ha negativa effekter på humöret och effektiviten under den kommande dagen. Är du en av de?
Vi möter många varje dag som söker oss för sömnbesvär som en del av sin problemställning. Då allt fler söker oss just för detta besvär, har vi satt samman ett startpaket för dig med sömnbesvär.

Det som ingår är följande:

 • 5 st individuella besök till en av våra kiropraktorer med fokus på sömn & stressbesvär (ord. pris 800:-/tillfälle).
 • 3 st Monochrom färg & ljus sessioner (ord. pris 350:-/tillfälle). Läs mer
 • 1 st Beddit sömnsensor med rådgivning (ord. pris 2000:-). Läs mer

Allt detta får du för endast 4500:- inc moms.

Så om du känner detta program är för dig, så tag tillfället att ge dig själv det eller köp det som present till någon du vet behöver förbättra sin sömnkvalitet. 

Ring 08-796 96 88 för att boka ditt sömn-förbättringsprogram eller maila info@welledge.se

Det finns flera enkla saker vi kan göra rent praktiskt för att förbättra vår sömn som du kan läsa om här. När vi gjort dessa och än fler saker då behövs det assistans. 


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

Kontakta oss

  Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
  Hitta oss på sociala medier

  Copyright Welledge ©
  web by Marc Neander