logotype

Dags att sova bättre?! Ett sömn-förbättringsprogram för dig

Sömnkvalitet är avgörande för hur väl vi mår och presterar och hur bra vi läker och återhämtar oss. Vi erbjuder dig som har behov av stöd med att förbättra din sömn ett speciellt sammansatt sömn-förbättringsprogram.
Där vi integrerar den senaste tekniken för att utvärdera din sömnkvalitet.

 sovandebarn

I den vuxna befolkningen lider omkring en tredjedel av tillfälliga sömnstörningar. Omkring en av tio lider av kroniska sömnstörningar som kan ha negativa effekter på humöret och effektiviten under den kommande dagen. Är du en av de?
Vi möter många varje dag som söker oss för sömnbesvär som en del av sin problemställning. Då allt fler söker oss just för detta besvär, har vi satt samman ett startpaket för dig med sömnbesvär.

Det som ingår är följande:

  • 5 st individuella besök till en av våra kiropraktorer med fokus på sömn & stressbesvär (ord. pris 800:-/tillfälle).
  • 3 st Monochrom färg & ljus sessioner (ord. pris 350:-/tillfälle). Läs mer
  • 1 st Beddit sömnsensor med rådgivning (ord. pris 2000:-). Läs mer

Allt detta får du för endast 4500:- inc moms.

Så om du känner detta program är för dig, så tag tillfället att ge dig själv det eller köp det som present till någon du vet behöver förbättra sin sömnkvalitet. 

Ring 08-796 96 88 för att boka ditt sömn-förbättringsprogram eller maila info@welledge.se

Det finns flera enkla saker vi kan göra rent praktiskt för att förbättra vår sömn som du kan läsa om här. När vi gjort dessa och än fler saker då behövs det assistans. 

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier