Skip to main content

Vad kan kiropraktik ge dig?

När kroppen är i balans är den fantastiskt flexibel. Den kan anpassa sig till all stress som omgivningen bjuder på. Hur blir det bättre än så – och vad ska till för att din kropp ska vara i balans?

Det är häpnadsväckande hur stor plats stress tillåts ta i våra liv, på gott och ont, och det finns också gränser för vad vi klarar av. När du passerar den gränsen bryts kroppens förmåga till anpassning ner, vilket kan leda till funktionsstörningar.

Som kiropraktor bedömer vi graden av stress som du befinner dig, igenom att titta på spänningar i muskler och stelhet i leder. Stress reflekteras nämligen i en persons hållning, ofta helt omedvetet.

Om din kropp tycker att stress är ”bra” eller ”dålig” beror på hur väl din kropp anpassar sig till stressen.
I slutändan är denna förmåga beroende av hur väl ditt nervsystem och din ryggrad fungerar.

Network Care
Det är där vi på Welledge kommer in. Vi arbetar med en form av kiropraktik som kallas Network Care.
Network Care har visat sig vara ett effektivt och säkert sätt att minska stress och öka stressanpassningsförmågan. 

Vill du boka tid till en av våra kiropraktorer på Welledge i Gamla stan i Stockholm, så kontakta oss på 08-796 96 88 eller e-posta oss på info@welledge.se så gör vi vårt bästa för att ordna en tid till dig så snart vi kan. Vi tar endast emot de patienter som vi tror att vi kan hjälpa. För att kunna fastställa om vi kan hjälpa dig behöver vi göra en noggrann konsultation.

Registrera dig gärna till vårt nyhetsbrev och du får gratis en e-bok med ryggövningar för en resligare hållning, samt en serie av med video & artiklar för att utveckla din hälsosamma livsstil.

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.