Skip to main content

Höstens program

Vad vill du uppnå i höst?
Mer energi?
Bättre balans?
Bättre hållning?
Reglera stress så olika symtom kan läka?
Förbättra ditt välbefinnande?

Finn ut vilket program som passar dig bäst!
Kiropraktor Martin Fransson, erbjuder följande möjligheter för dig…

Fortsätt läsa

Vill du vara mer LevAnde eller mer ”död”?

Jag tror att för de allra flesta är svaret självskrivet. Vi önskar oss att känna oss så levande som möjligt och så även för våra nära o kära.

Vad utmärker en människa som är extra levande?
En särdeles god närvaro, energi, glädje, vitalitet och entusiasm. 
Att vara LevAnde är o känns magiskt!

Vad gör oss mindre LevAnde?

Stress i form av tankar, känslor, gifter o fysiska incidenter separerar oss från vår kontakt med vår källa.
Lär dig mer i denna artikel o video.

Fortsätt läsa

Lär dig tre sätt för att överkomma textnacke och gamnacke

Har du ofta nacksmärta och / eller skuldervärk? Arbetar du ofta vid ett skrivbord eller framför en dator? Har du en gamnacke, textnacke ett så kallat framåt tippat huvud med framskjuten kroppshållning?

Om så är fallet, lär dig hur du kan komma åt det i denna artikel. Du kommer få lära dig tre saker du kan göra för att förbättra din gamnacke / textnacke.

Fortsätt läsa

Öron infektion hos barn –få hjälp med kiropraktik

Det kan vara hjärtskärande när ditt barn lider av en öroninflammation. Gråtande, bedrövad av smärtan, dra i öronen och oförmögen att lugna sig eller sova, som förälder kan du känna dig hjälplös utan att veta vad du ska göra för att trösta ditt barn.1 2 Låt oss utforska vad öroninfektioner är och vad du kan gör om ditt barn lider av öronvärk.

Fortsätt läsa

Fördjupa din återhämtning med dessa tips

Djup vila utan sömn har använts i alla tider för att träna effektiv återhämtning, inom yogan kallas det Yoga Nidra vilket har blivit populärt. Oberoende tradition så finns det mycket att vinna på att lära sig effektivare återhämtning genom ett djupt avslappnat tillstånd. En modern term för detta är Non-Sleep Deep Rest (NSDR), det är en term som myntats av neuroforskaren Andrew Huberman, PhD.

Lär dig hur att öva NSDR och försätta dig in i ett djupt tillstånd av avspänning genom visualisering och kroppsnärvaro och förstå några av de positiva effekter som detta kan ge.

Fortsätt läsa

Skapa ett långt liv med mycket liv!

Vi brinner för att ge fler människor möjligheten att lägga fler aktiva år till sina liv, och leva vitala liv med god hälsa.

Vi vet att vi i dag kan leva till vi bli hundra eller mer och fortsätta vara vitala, friska och aktiva genom hela livet. Det handlar till största del om de val vi gör utifrån de förutsättningar som är oss givna. När vi passerat 40 så handlar det mer och mer om vår livsstil än om våra gener.

Det är det vi kan påverka med en kombination av de bästa strategierna. Ta del av ett intressant perspektiv som du troligen inte kände till om Kiropraktik och dess effekter på dina cellers funktion.

Fortsätt läsa

Minska din stress och få mer energi för att må bra

Vi är alltför bekanta med känslan av stress. ossSom tur är inte från att vara jagade av sabeltandade tigrar även om det kan kännas så tillfälle av att kroppen ofta kan reagera på ”papperstigrar” på samma sätt som om det vore en verklig tiger. Idag är det oftast från arbete, omvärlds händelser och vår familjedynamik som stressar. Stress tar ofta en stor plats in i livets olika områden för många.

Förstå effekten av stress och hur att hantera den mer effektivt…

Fortsätt läsa

Neural Check –Kontrollera balansen i ditt nervsystem

Vill du veta hur din hjärna och kropps stressnivåer är och hur dina celler fungerar, samt samt din biologiska ålder?
Kontrollera då ditt nervsystems balans hos oss. Lär dig hur kan mäta din hjärna och övriga kroppens stressnivåer och cellernas energiproduktion såväl som hur väl dina energiresurser används. Du får en rekommendation för hur du kan förbättra din hjärna och övriga kropps funktion och vitalitet.

Fortsätt läsa

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.