Vilka är vi som jobbar här?

Alla som arbetar på Welledge uppfyller höga krav på kompetens och professionalism och vi utvecklar och utvärderar ständigt vårt arbete.

Martin Fransson
Martin grundade Welledge 2005. Han var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Martin blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Han har specialiserat sig på mjuka kiropraktiska tekniker som SOT (Sacro Occipital Technique), Bio Geometric Integration (BGI), Network Spinal Analysis (NSA). Mångas åker honom för stressbesvär, smärttillstånd från skall-, nack- och käkeleder samt graviditetssmärtor.

Läs mer om Martin här
Boka tid till Martin här


Pauli Marsen
Pauli har en gedigen utbildning och lång erfarenhet inom området nervsystemreglering. Han har specialiserat sig på hur nervsystem blir påverkat av tidiga trauman, speciellt då det sker i kombination med anknytningstrauma eller transgenerationstrauma. Han är också entusiastisk över hur funktionella rörelser kan hjälpa barn på spektrat, vuxna att bli smärtfria, högpresterande att återfå eller utöka prestanda.
Läs mer om Pauli här
Du kan läsa om Paulis kurser och event här 
Boka tid till Pauli här


Helena Sandgren
Helena är utbildad Kraniosakral terapeut och varit verksam i många år med att ge privat sessioner. Hon väver in kompetens från trauma arbete och flera andra behandlingsmetoder.
Helena erbjuder sessioner som berör och stödjer din förmåga att bygga resurser på djupet för att kunna släppa på det som hindrar dig från att återhämta dig till nya nivåer av vitalitet.
Läs mer om Helena här
Boka tid via helena.sandgren@welledge.se


Rosario Rojas

Rosario är leg. sjukgymnast med specialist kompetens inom PMF, Psykomotorisk fysioterapi.Kropps- och rörelseterapeut. Utbildad vid Karolinska Institutet, Danshögskolan och Balettakademien i Stockholm. Certifierad Zen-Coach och Mindfulnessinstruktör. Instruktör och Doula i FUR-metoden. (Föda Utan Rädsla).
Läs mer om Rosario här
Boka tid till Rosario rosario.rojas@welledge.se


Lotta Kasche

  • Legitimerad psykolog, specialiserad på att behandla stress, trauman, relationsproblem
  • Handleder och är certifierad inom Somatic Experiencing
  • Föreläser om chock- och traumabehandling sedan 2010
  • Arbetat med grupper på arbetsplatser för bättre samarbete och konflikthantering sedan 2002
  • Parterapi
  • Utbildning i NeuroAffective Relational Model (NARM)
  • Har mycket kunskap inom utmattningstillstånd, anknytning, fibromyalgi och multiple sclerosis (MS)
  • Fullt utbildad i Brainspotting

Läs mer om Lotta här


Carina Vinberg
Carina är kommunikolog, sportterapeut och diplomerad ICF coach.
Hon tillgodoser behov & ger kompetens i kommunaktion med dig själv och andra. Behov kan vara ökad förståelse om hur det ex.vis blir en bättre stämning i en grupp eller din känsla kring en arbetsuppgift eller ett projekt.
Du får en kompetens som är hållbar och kan ”ärvas” av nästa generation.


Madeleine Brus
Madeleine har varit verksam som kiropraktor sedan 2002, då hon graduerade från Anglo European College of Chiropractic. Ett av hennes stora intresse som kiropraktor är att arbeta utifrån Kiropraktisk Funktionell Neurologi med barn, ungdomar och vuxna på spektrat med en förbättrad funktionell hjärnbalans så hjärnan och övriga kroppen kan samverka mer effektivt.
Läs mer om Madeline här
Boka tid till Madeleine här


Esther van de Wall

Jag heter Esther van de Wall och jag är barn- och ungdomspsykiater med en bakgrund som biolog med doktorsexamen i neurobiologi. För mig är ett helhetsperspektiv centralt i mitt sätt att jobba då det ger mig möjlighet att integrera kunskap från olika områden.

Med hänsyn till vilka problem du brottas med kan din session innehålla coachning/personlig utveckling, terapi, föräldrastöd eller en psykiatrisk behandling. 

Läs mer om Esther här och för tidsbokning

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander