Skip to main content

Vad kan vi erbjuda dig?

Welledge tränar och utbildar människor i syfte att nå sin högsta potential.

Vi erbjuder människor effektiva verktyg för utveckling. I vårt arbete är stress en resurs istället för hinder, och vi är specialister på ryggradens och hjärnans outnyttjade möjligheter. Och framför allt så arbetar vi för att du skall göra jobbet själv. Vi föredrar att betrakta de som startar ett program hos som Welledge medlemmar som vi tränar och utbildar framför att de är patienter som får behandling. All vår träning och utbildning syftar till att utveckla dina egna strategier och resurser som främjar utveckling och välbefinnande.

Vad mer är möjligt just för dig?

Vi börjar med att träffa dig för en individuell konsultation. Alla är vi olika till kropp och själ och behöver därför ett program som är speciellt anpassat efter hur vi lever och vad vi har för bakgrund. Vi tar fram ett program för att du skall uppnå det du söker oss för så snabbt och effektivt som möjligt samt få varaktiga resultat.

Vissa av våra nybesökstider finner du på vår nätbokning:

Vill du boka en tid till oss via nätet klicka här

Vilka är våra verktyg?

Vi kombinerar olika verktyg i våra program för att du skall få bästa resultat.

 • Network Care är en form av kiropraktik där vi arbetar med lätta specifika kontakter längs ryggraden för att utveckla och effektivisera förmågan till självreglering och återhämtning.
  Mer om Network Care
 • Neurofeedback tränar din förmåga att påverka din hjärnvågor vilket leder till ny tillstånd av balans i hjärnan.
 • Biofeedback använder vi för att mäta och träna samstämmigheten mellan b la din andnings- och hjärtrytm, handtemperatur och handfuktighet. 
  Mer om biofeedback
 • BrainTap är ett mycket effektivt verktyg designat för att motverka de negativa effekterna av stress, så kan återfå en fysisk, mental och emotionell balans.
 • MindAlive program som med specifika ljus & ljud frekvenser stimulerar din hjärna och nervsystem till förbättrad funktion. 
 • Monokroma färger fungerar som färgvitaminer för att balansera din hjärna och dess energibalans. 
 • Coaching ökar din självkännedom och ger dig kapacitet att ställa rätt frågor för ett leva ett fenomenalt liv.

Här kan du se vad som ingår i våra program

Vi finns här för att ge dig verktygen som gör skillnad.

Läs vad några av våra kunder säger om oss

UTMÄRKT omdöme
Baserat på 54 recensioner
I came in with multiple ailments, including a migraine on the right side of my head. After the first session it went away! With every session I have felt a deep relaxation, a mental clarity which has been transformational. People ask me what I have done, that I look different and my skin is glowing. I keep having sessions to take it to the next level! I highly recommend therapy with Martin 🙂
Michelle S
2023-05-23
Kom i kontakt med Martin och Welledge i november 2022 efter att jag i fyra månader bevärats av en oerhört enerverande tinnitus. Tinnitus som uppstod utan att hörseln blivit utsatt för skadliga ljudnivåer på något sätt. Redan efter några veckors behandling märktes en stor skillnad och efter 12 behandlingar i januari var problemen reducerade med ca 90%. Har nu gått ytterligare två månader och det är i stort sett tyst hela tiden. Helt fantastiskt egentligen eftersom man inte förstår vad behandlingen egentligen gör! 🙂 Kan starkt rekommendera de som drabbas av oförklarlig tinnitus att söka hjälp av Martin och Welledge. Bästa investeringen du kan göra!
Daniel Jones
2023-03-14
Jag sökte för bl à tinnitus – men också för att få en bättre sömn och mer energi. Volymen på tinnitus:en har gått ned och jag upplever en stor mental skillnad. Har ett tydligare fokus, mer klarsynt och har tagit tag i några av livets ”surdegar”. En större handlingskraft. Jag tycker också det är spännande att Martin arbetar med hela kroppen och nervsystemet med flera intressanta behandlingsmetoder som jag inte kände till sedan tidigare. Jag har nu snart avslutat en behandlingsserie utav 12 gånger och känner mig ödmjuk och tacksam över resultatet. Samtidigt som kroppen har fått värdefulla justeringar har det skett en inre resonans. Kan varmt rekommendera Martin!
Ann THORNBLAD
2022-12-21
Att inse att min lungkapacitet ökar enkom för att jag går i behandling hos Martin på Welledge talar sitt tydliga språk. Orken, vakenheten, närvaron har ökat. Likaså rörligheten i hela kroppen, nacke, axlar, höfter. Styrkan i benen har ökat och balansen mellan kroppen och knoppen. Visste jag inte bättre skulle jag säga att det var magi. Martin vet och kan det han gör. Vill du också uppdatera dig själv till version 2.0? Gå till Welledge!
petra pilgelt
2022-11-10
Kiropraktor Martin Fransson träffade jag när vi gick utbildning i kommunikologi. Är mycket imponerad av hur han använder all sin samlade kompetens för att bidra till min och många andras välmående och utveckling. Han har bla balanserat hela mig och fått bort omedvetna ”krämpor” som gjort mig friskare och mer energifylld.
Petra Almquist
2022-09-27
Martin har en helhetssyn i sin behandling som är unik och han har gett mig verktyg för att jag själv ska lyckas i min resa mot bättre hälsa. Jag kan hantera min tinnitus mycket bättre än när jag kom till Martin första gången. Sover nu utan sömnpiller. Med roliga lite annorlunda övningar som jag fått av Martin så har värk i axlar och rygg blivit mycket bättre. Martins mjuka och effektiva behandling mot spända muskler och låsningar är också unik. Har inte mött någon tidigare som behandlat mina låsningar i nacke och bröstryggen så smärtfritt och effektivt. Tack Martin! Marie Bremberg
Marie Bremberg
2022-06-29
Jag har gått hos Martin under 8 veckor med 1-2 behandlingar i veckan. Har fått fantastiskt resultat på denna korta tiden och är så tacksam för den hjälp jag fått. Hade problem med en konstant trötthet, huvudvärk och muskelvärk. Detta är jag fri från idag och kan börja leva ett liv som passar just mig. I hans bok finns mycket intressant att läsa och bra övningar som kan hjälpa dig på vägen. Jag uppskattar Martins sätt att se på kroppen med ett helhets perspektiv och han är duktig på att förklara hur allt hänger ihop/fungerar i kroppen på ett sätt så att man förstår. Rekommenderar alla som har någon form av smärta och/eller trötthet/utmattning att söka Martins hjälp.
Anna Björklund
2022-06-24
Som yogalärare, healer och shaman är det svårt att hitta behandlingsformer som täcker helheten, det multidimensionella. Det gör Martin! Jag och mina barn har gått regelbundet hos Martin under ett års tid och fått djup läkning fysiskt, emotionellt och själsligt. Martin har en förmåga att läsa av systemet i sin helhet och behandla orsaker till problem som uppstått i det yttre. Det gör att jag tillsammans med annat arbete jag gjort öppnat mitt system för flöde och balans i det totala djupet. Att Welledge har kompletterande behandlingsformer till den på bänk är ett stort plus. Mitt system har hunnit processa, integrera och få upp flera saker som uppmärksammas och tas omhand under en behandling i sättet Martin lagt upp det. Jag kommer att fortsätta att stödja mitt system på livets väg med Martins hjälp så länge han är aktiv tror jag 🙂 Han är ju en nyfiken och vetgirig person så jag vet att han alltid kommer att vara lyhörd för den större bilden oavsett vad jag kommer med.
Malin Rydesjö
2022-03-23
Jag kom till Martin för 6 v sen på rekommendation från en vän. Då var jag sjukskriven och energilös orkade inte ta en promenad i lugn takt åkte hiss två halvtrappor. Sömnen var orolig och jag kände mig nedstämd. I dag är energin tillbaka och jag är åter i arbete. Utan Martins hjälp hade det inte varit möjligt. Jag kände en positiv effekt redan efter första behandlingen. Jag ger mina varmaste rekommendationer till Martin och Welledge.
Elisabeth Björklund
2022-03-02

Events av Welledge

No Events Found

  Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.