Om Helena Sandgren

Behov av djup vila & återhämtning?

Helena har en lång erfarenhet inom området nervsystemsreglering. Hon har intresserat sig för hur nervsystemet blir påverkat av tidiga trauman, speciellt då det sker i kombination med anknytningstrauma eller transgenerationstrauma. Hennes klienter söker ofta för kronisk utmattningssyndrom, utbrändhet och kronisk trötthetssyndrom.

Helena är utbildad Kraniosakral terapeut och varit verksam i många år med att ge privat sessioner. Hon väver in kompetens från trauma arbete och flera andra behandlingsmetoder.

Helena erbjuder sessioner som berör och stödjer din förmåga att bygga resurser på djupet för att kunna släppa på det som hindrar dig från att återhämta dig till nya nivåer av vitalitet.

De flesta i dagens samhälle lider av ackumulerad trötthet som visar sig som låg ”batteri” laddning. Vi behöver våra batterier i god trim för att kunna få gnistan till alla livets glädjeämnen.

Helena ger din kropp det stöd den behöver för att ladda dina batterier. Det ger dig kraften tillbaks att läka och återhämta dig.

Vila i djup närvaro och ladda dina batterier under en timmes session för 1500 :- eller en halvtimma för 800 :-

Boka en tid med Helena i vår reception info@welledge.se eller boka direkt här

Maila Helena på helena.sandgren@welledge.se eller ring 073-600 28 31 om du har frågor kring hur hon kan hjälpa dig.

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander