Skip to main content

Om Helena Sandgren

Behov av djup vila & återhämtning?

Helena har en lång erfarenhet inom området nervsystemsreglering. Hon har intresserat sig för hur nervsystemet blir påverkat av tidiga trauman, speciellt då det sker i kombination med anknytningstrauma eller transgenerationstrauma. Hennes klienter söker ofta för kronisk utmattningssyndrom, utbrändhet och kroniskt trötthetssyndrom.

Helena är utbildad Kraniosakral terapeut och varit verksam i många år med att ge privat sessioner. Hon väver in kompetens från traumaarbete och flera andra behandlingsmetoder.

Helena är utbildad och certifierad inom NARM (Neuro Affective Relational Model) och NAT (Neuro Affective touch) vilka utgår från en modell för att arbeta med anknytningstrauma. Hon är även utbildad inom IOPT (Identity Oriented Psychotherapy). Och hon väver även in kunskaper från ABM (Anat Baniel Method).

Helena erbjuder sessioner som berör och stödjer din förmåga att bygga resurser på djupet för att kunna släppa på det som hindrar dig från att återhämta dig till nya nivåer av vitalitet.

Helena ger din kropp det stöd den behöver för att omförhandla bunden energi och information till ny livsvitalitet. Det ger dig kraften tillbaks till att läka och återhämta dig på djupet.

Boka en timmes session för 2500 :- eller en halvtimma för 1300 :-
Boka en tid med Helena via welledge.bokadirekt.se
Du kan maila eventuella frågor till helena.sandgren@welledge.se eller ring
073-600 28 31 om du har frågor kring hur hon kan hjälpa dig.

Lyssna gärna på detta podavsnitt i Holy Crap där Pauli Marsen berättar om nervsystemet och hur stress påverkar kroppen.

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.