Skip to main content

Om Madeleine Brus

Jag är uppvuxen i Långshyttan, en liten by belägen i södra Dalarna. Jag flyttade utomlands efter gymnasiet och bodde i Scotland, England och Israel under ett antal år. Avslutade mina kiropraktiska studier vid AECC England 2002, och arbetade sedan som Kiropraktor i London och Newcastle innan jag flyttade tillbaka till Sverige vintern 2004. Nu är jag verksam här på Welledge och i Nacka samt på Kungsholmen.

Jag har vidareutbildat mig inom yrket i bl.a. idrottsskador, extremiteter (axlar, knän etc), kraniell behandling samt pediatrik (barn) och gravida. Jag har hjälpt många patienter med huvudvärk, yrsel, bruxism (tandgnissling) samt andra kraniella störningar och käkproblem.

Mitt stora intresse att arbeta med här på Welledge är att utifrån Kiropraktisk Funktionell Neurologi hjälpa barn, ungdomar och vuxna på spektrat med en förbättrad funktionell hjärnbalans så hjärnan och övriga kroppen kan samverka mer effektivt. Jag är utbildad utav b la Dr Robert Melillo en av de främsta i världen kring icke medicinska insatser som gör stor skillnad för denna patient grupp.

Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) beror på sättet hur hjärnan och övriga kroppen arbetar och fungerar, det är detta jag utvärderar och arbetar med att förbättra.

De vanligaste funktionsnedsättningarna är dyslexi, ADHD, ASD/Aspergers syndrom, Tourettes syndrom och språkstörningar. De olika diagnoserna är närbesläktade och det är vanligt att samma person har flera diagnoser.

Välkommen att boka tid till mig via boka direkt här

 

Boka tid

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.