logotype

HjärnBalans Program

För att utvecklas till fullo som människor behöver alla våra delar av hjärnan integreras och samverka optimalt. Det lägger grunden för att vår högsta potential ska kunna komma till fullt uttryck. Varje del av hjärnan behöver få sina behov tillgodosedda och de behöver stimuleras på bästa sätt. Vi lär oss allt mer om hur detta är möjligt.

 

Vårt program för dig

Programmet är upplagt för att stimulera och balansera hjärnan, nervsystemet och övriga kroppen till att öka förmågan till att samverka på effektivaste möjliga sätt. Det kräver samtidigt delaktighet och engagemang från dig.

Vi kombinerar Neurologiskt baserad Kiropraktik med andra applikationer såsom:

Brain balans & reflex integrerings övningar inspirerade av BrainGym och andra metoder.

Biofeedback/Neurofeedback tränar dig på att öka din egen förmåga att påverka din balans i nervsystemet med stöd av utrustning som mäter hjärnans elektriska aktivitet (EEG), hand temp, hand fuktighet etc. En session tar oftast runt 20-25 min av ditt besök.

Monocroma färger fungerar som färgvitaminer för att balansera din hjärna och dess energibalans. En session tar 10 min.

BrainTap är ett mycket effektivt verktyg designat för att motverka de negativa effekterna av kämpa-fly responsen, så att vi kan återfå en fysisk, mental och emotionell balans. Denna beprövade utrustning med ljus och ljud teknologi, skapar med hjälp av specifika ljudfrekvenser och ljussynkronisering en hjärnträning. 

På detta sätt kan vi ”leda hjärnaktiviteten” ner i varv och avslappning och främja en effektivare avslappningsrespons. Det stödjer din hjärna och övriga kropp att komma i balans.

Brain-Tap-Girl-with-Headset-on
Detta ingår i vårt program:

  • Workshop -HjärnBalans
  • 2 st Utvärderingar, mätning av hjärnans balans (med EEG) vid vila och utmaning
  • 30 st besök, vid varje besök ingår kiropraktik och HjärnIntegreringsövningar plus andra applikationer som kan läsa om här ovan.
  • Hjärnnärings rekommendationer
  • HjärnBalans övningar i vårt online program i en portal

Ovan kan komma att kompletteras med andra rekommendationer. 

Detta program kan du nu anmäla dig till genom att Kontakta oss på:
Telefon: +46 (0)8 796 96 88
E-post: info@welledge.se
Adress: Kornhamnstorg 6, Gamla stan, 111 27 Stockholm

Welledge ligger centralt på hörnet Lilla Nygatan och Kornhamnstorg med egen ingång, som en oas
med ljusa rymliga lokaler som veter mot vattnet

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier