HjärnBalans Program

För att utvecklas till fullo som människor behöver alla våra delar av hjärnan integreras och samverka optimalt. Det lägger grunden för att vår högsta potential ska kunna komma till fullt uttryck. Varje del av hjärnan behöver få sina behov tillgodosedda och de behöver stimuleras på bästa sätt. Vi lär oss allt mer om hur detta är möjligt.

 

Vårt program för dig

Programmet är upplagt för att stimulera och balansera hjärnan, nervsystemet och övriga kroppen till att öka förmågan till att samverka på effektivaste möjliga sätt. Det kräver samtidigt delaktighet och engagemang från dig.

Vi kombinerar Neurologiskt baserad Kiropraktik med andra applikationer såsom:

Brain balans & reflex integrerings övningar inspirerade av BrainGym och andra metoder.

Biofeedback/Neurofeedback tränar dig på att öka din egen förmåga att påverka din balans i nervsystemet med stöd av utrustning som mäter hjärnans elektriska aktivitet (EEG), hand temp, hand fuktighet etc. En session tar oftast runt 20-25 min av ditt besök.

Monocroma färger fungerar som färgvitaminer för att balansera din hjärna och dess energibalans. En session tar 10 min.

BrainTap är ett mycket effektivt verktyg designat för att motverka de negativa effekterna av kämpa-fly responsen, så att vi kan återfå en fysisk, mental och emotionell balans. Denna beprövade utrustning med ljus och ljud teknologi, skapar med hjälp av specifika ljudfrekvenser och ljussynkronisering en hjärnträning. 

På detta sätt kan vi ”leda hjärnaktiviteten” ner i varv och avslappning och främja en effektivare avslappningsrespons. Det stödjer din hjärna och övriga kropp att komma i balans.

Brain-Tap-Girl-with-Headset-on
Detta ingår i vårt program:

  • Workshop -HjärnBalans
  • 2 st Utvärderingar, mätning av hjärnans balans (med EEG) vid vila och utmaning
  • 30 st besök, vid varje besök ingår kiropraktik och HjärnIntegreringsövningar plus andra applikationer som kan läsa om här ovan.
  • Hjärnnärings rekommendationer
  • HjärnBalans övningar i vårt online program i en portal

Ovan kan komma att kompletteras med andra rekommendationer. 

Detta program kan du nu anmäla dig till genom att Kontakta oss på:
Telefon: +46 (0)8 796 96 88
E-post: info@welledge.se
Adress: Kornhamnstorg 6, Gamla stan, 111 27 Stockholm

Welledge ligger centralt på hörnet Lilla Nygatan och Kornhamnstorg med egen ingång, som en oas
med ljusa rymliga lokaler som veter mot vattnet


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander