Skip to main content

Welledge 12-veckors HjärnBalans Program

Utveckla din hjärnbalans och grunden för din hälsa. Ju mer din hjärna och övriga kropp kommer i balans dess bättre kan du må. Lär dig mer om Welledge program.

Detta är vad vi har för dig:
Ett program för dig och din hjärna, där vi börjar med en konsultation för att utvärdera din hjärnas balans och obalanser. Det lägger grunden för hur och vad som behöver arbetas med för just dig och ditt nervsystem. I programmet ingår verktyg för att effektivt förbättra hela ditt system till nya hälso- och prestationsnivåer, lett av kiropraktor Martin Fransson.

Vårt program för dig

Programmet är upplagt för att stimulera och balansera hjärnan, nervsystemet och övriga kroppen till att öka sin förmåga till att samverka på effektivaste möjliga sätt. Det kräver samtidigt delaktighet och engagemang från dig.

Vi kombinerar Neurologiskt baserad Kiropraktik. Flera studier visar på hur kiropraktik har positiv effekt på hur hjärnan fungerar. Vi använder unika kiropraktorsystem för att analysera och adressera de mönster i nervsystemet som bidrar till att skapa obalans. Vi balanserar dessa obalanser genom att utveckla din inneboende förmåga att själv-reglera ackumulerad stress som ligger till grund för hur du fungerar. Vi använder specifika justeringar för att just ditt system skall komma i balans.

Vi komplettera och förstärker effekten av kiropraktiken vid dina återbesök med nedan applikationer i programmet.

Neurofeedback tränar dig på att öka din egen förmåga att påverka din balans i nervsystemet med stöd av utrustning som mäter hjärnans aktivitet. En session tar oftast runt 15 min av ditt besök.

BrainTap  Genom beprövad utrustning med ljus och ljud teknologi, skapas med hjälp av specifika ljudfrekvenser och ljussynkronisering en hjärnträning. Det är ett mycket effektivt verktyg för att motverka de negativa effekterna av ackumulerad stress, så att vi kan återfå en fysisk, mental och emotionell balans. En session tar ca 15 min.

Monokromatiskafärger fungerar som färgvitaminer för att balansera din hjärna och dess energibalans. En session tar 10 min och du gör fyra av dessa i programmet.

Detta är några av de skillnader som våra kunder rapporterar:

 • Stabilare humör och energi med fler positiva känslotillstånd
 • Ökat fokus och mer avslappnad
 • Förbättrad balans och koordination
 • Effektivare stressanpassning
 • Reglera spänningar från ryggraden effektivare
 • Reducerade stresssymtom
 • Reducerad smärta
 • Ökat välbefinnande

Detta ingår i vårt program: 

 • Workshop -HjärnBalans
 • 2 st avstämningar, i början och slutet av programmet med mätning av hjärnans balans genom enkäter och med Neurofeedback  (för att få en måttstock på inre balans/koherens).
 • 24 st besök om vardera ca 60 min, vid varje besök ingår Neurologiskt baserad Kiropraktik plus andra applikationer som kan läsa om här ovan.
 • HjärnBalans övningar i vårt online program med app.
 • Boken Din Hälsokälla är Du av Martin Fransson

Ovan kan komma att kompletteras med andra rekommendationer.

Din Kostnad 17560:- 

Kontakta oss på info@welledge.se för och berätta om varför du vill gå vårt program. Ange 12-veckors HjärnBalans program i meddelandet. Vi finner ut om detta program lämpar sig för dig och bästa tid att påbörja programmet.

Programmet leds av Kiropraktor Martin Fransson grundare av Welledge. Martin Fransson har varit verksam sen 1996 och sen 2005 driver Welledge utifrån en neurologiskt baserad förståelse och erfarenhet, där hjälpt tusentals människor uppnå sina hälsomål.

Welledge ligger centralt på hörnet Lilla Nygatan och Kornhamnstorg med egen ingång, som en oas med ljusa rymliga lokaler som veter mot vattnet.


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

  Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.