Welledge 12-veckors HjärnBalans Program

För att utvecklas till fullo som människor behöver alla våra delar av hjärnan integreras och samverka optimalt. Det lägger grunden för att vår högsta potential ska kunna komma till fullt uttryck. Varje del av hjärnan behöver få sina behov tillgodosedda och de behöver stimuleras på bästa sätt. Vi lär oss allt mer om hur detta är möjligt. Lär dig om Welledge program.

Detta är vad vi har för dig:
Ett program för dig och din hjärna, där vi börjar med tester för att utvärdera din hjärnas balans och din förmåga att anpassa dig och utvecklas. Till detta har vi verktyg för att snabbt och effektivt förbättra hela ditt system till nya prestationsnivåer.

Vårt program för dig

Programmet är upplagt för att stimulera och balansera hjärnan, nervsystemet och övriga kroppen till att öka förmågan till att samverka på effektivaste möjliga sätt. Det kräver samtidigt delaktighet och engagemang från dig.

Vi kombinerar Neurologiskt baserad Kiropraktik med andra applikationer under programmet:

Biofeedback & Neurofeedback tränar dig på att öka din egen förmåga att påverka din balans i nervsystemet med stöd av utrustning som mäter hjärnans aktivitet, hand temperatur, hand fuktighet etc. En session tar oftast runt 15-20 min av ditt besök.

BrainTap är ett mycket effektivt verktyg designat för att motverka de negativa effekterna av kämpa-fly responsen, så att vi kan återfå en fysisk, mental och emotionell balans. Denna beprövade utrustning med ljus och ljud teknologi, skapar med hjälp av specifika ljudfrekvenser och ljussynkronisering en hjärnträning. En session tar ca 15 min.

På detta sätt kan vi ”leda hjärnaktiviteten” ner i varv och avslappning och främja en effektivare avslappningsrespons. Det stödjer din hjärna och övriga kropp att komma i balans.

Monokromatiskafärger fungerar som färgvitaminer för att balansera din hjärna och dess energibalans. En session tar 10 min och du gör fyra i programmet.

Brain balans & reflex integrerings övningar inspirerade av BrainGym och andra metoder.

Detta är den skillnader som våra kunder rapporterar:

 • Stabilare humör och energi med fler positiva känslotillstånd
 • Ökat fokus och mer avslappnad
 • Förbättrad balans och koordination
 • Effektivare stressanpassning
 • Reglera spänningar från ryggraden effektivare
 • Reducerade stresssymtom
 • Reducerad smärta
 • Ökat välbefinnande

Brain-Tap-Girl-with-Headset-on
Detta ingår i vårt program:

 • Workshop -HjärnBalans
 • 2 st avstämningar, i början och slutet av programmet med mätning av hjärnans balans genom enkäter och med Biofeedback & Neurofeedback  (för att få en måttstock på inre balans/koherens).
 • 24 st besök om vardera ca 60 min, vid varje besök ingår Neurologiskt baserad Kiropraktik plus andra applikationer som kan läsa om här ovan.
 • Hjärnnärings rekommendationer
 • HjärnBalans övningar i vårt online program i en portal
 • Boken Din hälsokälla är Du av Martin Fransson

Ovan kan komma att kompletteras med andra rekommendationer.

Din Kostnad 16280:- 

Kontakta oss på info@welledge.se för och berätta om varför du vill gå vårt program. Ange 12-veckors HjärnBalans program. Vi har en selektion för vilka som lämpar sig för detta program med start i början av varje månad.

Programmet leds av Kiropraktor Martin Fransson grundare av Welledge.

Welledge ligger centralt på hörnet Lilla Nygatan och Kornhamnstorg med egen ingång, som en oas med ljusa rymliga lokaler som veter mot vattnet


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.




Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander