Skip to main content

Kvalitets ljus & färger för välbefinnandet och hälsan

Ljus och färger är är inte bara skönt och vackert utan även essentiellt för vår hälsa och välbefinnande. Det finns högkvalitativa former av ljus som ger unika effekter på vårt välmående utifrån dess effekter på våra cellers funktion. Lär dig mer i denna artikel med tillhörande video med uppfinnaren Karl Ryberg som utvecklat Monocrom som har hos oss på Welledge.

Färger har ju unika egenskaper, de skapar olika tillstånd i oss. Vissa dras vi till andra tenderar vi att undvika eller bli mer på vår vakt kring när de förekommer i naturen. Färger i olika nyanser och intensiteter är en del av naturens språk som växter och djur använder för att attrahera eller varna.

Vi använder färger som ett kodspråk i diverse sammanhang och färger kan bidra på otaliga sätt till vårt välbefinnande och hälsa. Vilka färger vi har på oss såväl som vi har i vår miljö, bidrar till hur vi mår.

Lär dig mer om ljus och färger i denna video med Karl Ryberg och förstå vikten och värdet av kvalitets ljus i form av monokroma färger för vår hälsa. Det är den ljus- & färgutrustning med monokromatiska färger som Karl utvecklat som vi använder på Welledge i våra program.

 

 

I denna video samtalar Martin Fransson med Karl Ryberg, skaparen och utvecklaren av Monocrom med dess utbildningar och ljus- & färgutrustningar. Karl är mycket kunnig och har lång erfarenhet att arbeta med ljus och färger i diverse sammanhang. Han berättar om ljus och färgernas betydelse för vår hälsa och välmående samt de upptäckter som bidragit till utvecklandet av den utrustning han tagit fram.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och om du vill ta del av våra program för HjänBalans via alla sinnen. maila oss på info@welledge.se eller använd chatten, så kontaktar vi dig. 

Karls arbete kan man läsa mer om på https://monocrom.se/

återhämtning, hälsa


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.