En Workshop om din hälsa och kiropraktik

Nedan är en inspelning av ett föredrag den 31/8-2015 om din hälsa och kiropraktik.
Där du får olika förklaringar kring nedan frågor.

Många har följande frågor när de söker oss…

Varför får jag ont?
Varför blir jag sjuk och andra inte?
Vad får mig att läka?
Hur lång tid tar det att läka och bli bra?
Kan Kiropraktik hjälpa mig?
Kan du hjälpa mig?

Nästa alla som kommer till oss kommer in på rekommendation från nån som blivit hjälpt med sina besvär via våra program. Dock finner många att det kan vara svårt att beskriva vad det är vi gör och hur det fungerar. Nedan föredrag ger vissa svar på det och kan ge dig inspel på hur du kan förklara vad som sker när kommer till oss på Welledge.

 

 

Vad tyckte du?
Nått du skulle vilja veta mer om vid ett annat föredrag?

Skriv till mig och berätta martin.fransson@welledge.se
Tack på förhand

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander