Vad som ingår i våra program

Vid köp av något av våra program väver vi in vid dina besök nedan aktiviteter.

Tonal Kiropraktik är designat för att assistera dig att mer effektivt kunna hantera livsstressorerna av vår moderna livsstil. Och utveckla din inneboende potential till peakperfomance. Syftet är att återställa och förbättra nervsystemets integritet och funktion så kroppen kan läka sig själv.Neurofeedback & Biofeedback tränar dig på att öka din egen förmåga att påverka din själv-regleringsförmåga och skapa ökad balans i hjärnan, nervsystemet och övriga kroppen med stöd av utrustning som t ex. mäter hjärnans funktion, hjärtrytmen (HRV), hand temp., hand fuktighet etc.

På bilden ovan ses Mendi Din personliga hjärntränigsverktyg för att bli bättre på Mindfullness och mäta din framgång. En session tar oftast runt 15 min av ditt besök. 

Ljus– och Färgterapi
Monocroma färger fungerar som färgvitaminer för att balansera din hjärna och övriga kroppen och dess energibalans. En session tar 10 min. 

 

BrainTap är ett mycket effektivt verktyg designat för att motverka de negativa effekterna av stress, så kan återfå en fysisk, mental och emotionell balans. Det finns program för de flesta av vad vi vill uppnå med vår hälsa och liv, såsom stresshantering, sömnförbättring, smärthantering, PTSD och mycket mer.

 

Om du vill boka en konsultationstid klicka här

Boka tid

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander