Skip to main content

Vad som ingår i Welledge program hos Martin Fransson

Vid köp av något av våra program väver vi in vid dina besök nedan aktiviteter beroende av vad som lämpar sig bäst för dig, vilket vi finner ut vid en första konsultation. Welledge omhändertagande är för (att) hela människan. Syftet är att återställa och förbättra nervsystemets integritet och funktion så att hjärnan och övriga kroppen kan ha mer resurser och energi för att läka sig själv och utveckla sin inneboende potential till att vara i sitt esse. Faserna är BalanserAnde, OptimerAnde och LevAnde. 

 

Welledge Kiropraktik består av en unik syntes av olika kiropraktiska system som Martin Fransson är tränad i och sedan utvecklat till sitt egna unika system och stil. Det är designat för att assistera dig att mer effektivt kunna hantera livsstressorerna av vår moderna livsstil som ligger till grund för ohälsa uttryckt i olika former av symtom. Du kan läsa om kiropraktik och dess effekter här på vår blogg, börja gärna med dessa två artiklar. 
En Holistisk hälsoform och Utveckla din ZonHälsa.


Neurofeedback & Biofeedback tränar dig på att öka din förmåga att och skapa ökad balans i hjärnan, nervsystemet och övriga kroppen med stöd av utrustning som t ex. mäter hjärnans funktion, hjärtrytmen (HRV), handtemperatur, hand fuktighet etc. Olika fysiologiska funktioner som påverkas av hur stressade eller lugna vi är. På bilden ses Mendi ett hjärnträningsverktyg och samtidigt mäta sin framgång. En session tar oftast ca 10 – 15 min av ditt besök. Du kan läsa mer om effekterna av att träna hjärnan här.

Ljus– och Färg session med Monokroma färger som fungerar som färgvitaminer för att stödja din hjärna och övriga kroppens energibalans. En session tar 10 min och sker var 3e vecka. Lär dig mer här.

 

 

BrainTap är ett mycket effektivt verktyg designat för att motverka de negativa effekterna av stress, så kan återfå en fysisk, mental och emotionell balans. Det finns ljud- och ljusprogram med musik och hypnotiskasuggestioner för att hjälpa till med många hälsoområden t ex stresshantering, sömn, smärthantering, PTSD, PCS och mycket mer. Du kan läsa mer om BrainTap och lyssna på en pod med Martin Fransson och Dr Porter som är grundaren av BrainTap via denna länk.

 

Om du vill boka en konsultationstid till Martin Fransson klicka här

Boka tid

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.