Vad som ingår i våra program

Vid köp av något av våra program väver vi in vid dina besök nedan aktiviteter beroende av vad som lämpar sig bäst för dig, vilket finner ut vid en första konsultation.

Tonal Kiropraktik är designat för att assistera dig att mer effektivt kunna hantera livsstressorerna av vår moderna livsstil. Syftet är att återställa och förbättra nervsystemets integritet och funktion så kroppen kan läka sig själv och utveckla din inneboende potential till att vara i ditt esse. 

 


Neurofeedback & Biofeedback tränar dig på att öka din förmåga att påverka din själv-regleringsförmåga och skapa ökad balans i hjärnan, nervsystemet och övriga kroppen med stöd av utrustning som t ex. mäter hjärnans funktion, hjärtrytmen (HRV), hand temperatur, hand fuktighet etc. olika fysiologiska funktioner som påverkas av hur stressade eller lugna vi är.

På bilden ovan ses Mendi ett hjärnträningsverktyg för att bli bättre på Mindfullness och mäta sin framgång. En session tar oftast ca 15 -20 min av ditt besök. 

Ljus– och Färg session med Monokroma färger som fungerar som färgvitaminer för att stödja din hjärna och övriga kroppens energibalans. En session tar 10 min. 

 

 

BrainTap är ett mycket effektivt verktyg designat för att motverka de negativa effekterna av stress, så kan återfå en fysisk, mental och emotionell balans. Det finns ljud- och ljusprogram för att hjälpa till med de många hälsoområden t ex stresshantering, sömn, smärthantering, PTSD, PCS och mycket mer.

 

Om du vill boka en konsultationstid klicka här

Boka tid

Kontakta oss

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
    Hitta oss på sociala medier

    Copyright Welledge ©
    web by Marc Neander