Skip to main content

Vill du vara mer LevAnde eller mer ”död”?

Jag tror att för de allra flesta är svaret självskrivet. Vi önskar oss att känna oss så levande som möjligt och så även för våra nära o kära.

Vad utmärker en människa som är extra levande?
En särdeles god närvaro, energi, glädje, vitalitet och entusiasm. 
Att vara LevAnde är o känns magiskt!

Vad gör oss mindre LevAnde?

Stress i form av tankar, känslor, gifter o fysiska incidenter separerar oss från vår kontakt med vår källa.
Lär dig mer i denna artikel o video.

Vi skall alla Dö nån gång -frågan är hur LevAnde eller död vill du vara i ditt liv den tid du är här?

Vi fyller våra dagar med olika saker för att känna att vi lever. För många är det jobbet, familjen, fritids intressen och kombinationer av dessa som vi väljer för att känna och vara extra levande.

Vi går på filmer, shower, konserter eller idrottsevenemang som får oss att känna det där extra, att känna oss extra levande. Genom våra arbeten, hobbies eller familjer så ges vi möjlighet att uppleva ”flödet”, energin och närvaron i att vara i extra levande ögonblick.

Livet bjuda dock på händelser som kan vara svårare att ”smälta” och integrera. Händelser som binder upp o ”fryser” delar av vår kapacitet för att känna glädje, vitaltet o den energi vi älskar för att uppskatta livet så så vi önskar. Vår förmåga att vara levande har minskat dvs vi är lite mer ”döda” i kropp o själ.

Det finns dock hjälp att få för att börja tina upp det som har frusit till inom oss o i våra kroppar. Så att vi kan skörda deras gåvor o visdom och istället för att vara hinder för att uppleva vår LevAnde potential så blir den nya tillgängliga energin o informationen från det vi inte kunde smälta och hantera till fullo där o då till något som kan berika oss här o nu och ge bränsle till en bättre tillvaro med ökad känsla av att vara LevAnde.

Så hur kan jag då hjälpa till med detta?

Genom att lära dig övningar som du själv kan göra där tränar din kapacitet till att själv förflytta dig genom livets olika rytmer och med större lätthet välja hur du vill vara levande och skapa ditt liv.

Genom att arbeta med dig och finna var i din kropp och ditt system är ”låst”/fryst. Platserna där bunden energi o information är ”låst”. För att sedan finna och ta kontakt där ditt system visar är de bästa ingångarna till källor som ökar din kapacitet att inifrån o ut hitta och tina upp det som är ”fryst o dött”, men är redo att tina upp. Så din förmåga och kapacitet kan öka för att integrera den bundna energin och gåvan i dessa områdens information, så kan du skörda dess visdom. Du kommer ha mer LivsKraft och känna dig alltmer LevAnde.

Det jag gör är att främja så att din inneboende intelligens än mer effektivt kan själv-korrigera, själv-integrera, själv-läka och bli mer flexibel i att möta livet. Genom att nära det friska i dig och stödja korrigeringen och integrering en av de områden som är ”låsta”/frysta dvs mindre levande pga att de håller ointegrerad energi o information från saker som hänt i det förflutna.

Hur LevAnde känner du dig på en skala från 0 till 100%?
Vill du öka din LevAnde potential med min assistans?
Kontakta då mig på martin.fransson@welledge.se o skriv LevAnde i ämnesraden.

Titta på nedan video för mer information.


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.