logotype

Lär dig hur att slippa rygg och stressbesvär och främja din hälsa –Föredrag onsdagen den 18 april 2018 kl 18.30

Lär dig hur ryggraden kan vara en källa till en bättre hälsa

Onsdagen den 18 april 2018 kl 18.30

Tema: Lär dig om hur att skapa HjärnBalans & KroppsBalans 

Många lider av smärt- och stressrelaterade besvär och får inte den hjälp som de känner de behöver och har svårt att förstå hur alla deras symtom hänger ihop. Hur att skifta dina symtom till gåvor och ledtrådar till att må bra. Vad berättar kroppen?!?

Kommer täcka områden som…

• Kroniska smärtssyndrom, i rygg och nacke

• Migrän och huvudvärk

• Balansproblem, såsom svimning, yrsel, ostadighet eller faller

• Rörelsestörningar, t.ex. koordinationsproblem eller tremor

• Funktionella mage och tarm-problem, som förstoppning, irritabelt tarmsyndrom eller Crohns sjukdom.

• Kroniska eller återkommande skador, som ofta orsakas av subtila obalanser i hjärnan, vilket leder till felaktig kroppskoordinering.

• Pediatrisk neurologi, som barn som uppvisar beteende, lärande eller utvecklingsstörningar (som ADHD, tics, dyslexi, dyspraxi och autismspektrumstörningar)

Orsaken till att eventuellt har hälsoutmaningar (såsom ont i ryggen, nackvärk, huvudvärk, sömnbesvär, kronisk trötthet, högt blodtryck, IBS etc), är enligt allt mer forskning belastningen (stress) i livet, som inte har kunnat återhämta sig tillräckligt väl från. Och att det har över tid skapat mönster i nervsystemet som nu utmanar hälsan.

Under denna workshop kommer du presenteras för en modell krig hur att förstå dina symtom som en del av läkningsprocessen och vad som behövs för att läka och må bra.

Vi gör olika självtester och övningar tillsammans. Du kommer introduceras och få demo av hur Martin Fransson arbetar på Welledge.


Tid: 18.30 – ca 20.00
Plats: Welledge, Korhamnstorg 6 (egen ingång vid Lilla Nygatan / Kornhamnstorg)
Föredragshållare: Martin Fransson
Begränsat antal platser
Boka din plats här eller info@welledge.se,

Föredraget är kostnadsfritt och du får även ett erbjudande på konsultation hos oss.

Kommande datum  9/5 och 28/5 kl 18.30

Varmt välkommen

                                                                 Martin Fransson leg.Kiropraktor

Kom till oss och upptäck vad mer är möjligt för dig!

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier