logotype

Lär dig hur att slippa rygg och stressbesvär och främja din hälsa –Föredrag måndagen den 26 februari 2018 kl 18.30

Lär dig hur ryggraden kan vara en källa till en bättre hälsa

Måndagen den 26 februari 2018 kl 18.30

Tema: Lär dig om hur att skapa HjärnBalans & KroppsBalans 

Många lider av smärt- och stressrelaterade besvär och får inte den hjälp som de känner de behöver och har svårt att förstå hur alla deras symtom hänger ihop. Hur att skifta dina symtom till gåvor och ledtrådar till att må bra. Vad berättar kroppen?!?

Orsaken till att du eventuellt har hälsoutmaningar (såsom ont i ryggen, nackvärk, huvudvärk, sömnbesvär, kronisk trötthet, högt blodtryck, IBS etc), är enligt allt mer forskning belastningen (stress) i ditt liv, som du inte har kunnat återhämta dig fullt ut från. Att det har över tid skapat mönster i ditt nervsystem som nu utmanar din hälsa.

Under denna workshop kommer du presenteras för en modell krig hur symtom som en del av läkningsprocessen uppstår och vad som behövs för att läka och må bra.

Vi gör olika självtester och övningar tillsammans. Du kommer introduceras och få demo av hur Martin Fransson arbetar på Welledge.


Tid: 18.30 – ca 20.00
Plats: Welledge, Korhamnstorg 6 (egen ingång vid Lilla Nygatan / Kornhamnstorg)
Föredragshållare: Martin Fransson
Begränsat antal platser
Boka din plats här eller info@welledge.se,

Föredraget är kostnadsfritt och du får även ett erbjudande på konsultation hos oss.

 

Varmt välkommen

                                                                 Martin Fransson leg.Kiropraktor

Kom till oss och upptäck vad mer är möjligt för dig!

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier