Skip to main content

Kurs i Access till Primär Perception helgen den 28-29/3 2015

Kurs i Access till Primär Perception

helgen den 28-29/3 2015

 Vill du öka din varseblivningsförmåga & förmåga till Neuromotorisk stimulering (NMS)?

Syftet med helgen är du skall få träna dig genom ett pedagogiskt upplägg med olika aktivitetsramar som utvecklar din förmåga till att varsebli det du annars är omedveten om att du faktiskt responderar på. Träna din ja/nej signaler och kapaciteten att ha tillgång till inre & yttre uppmärksamhet på mycket subtil information. Kompetensen omsätts sedan i NMS arbete med varandra.

Jag (Martin Fransson) kommer dela med mig av aktivitets ramar som ger dig tillgång till det de allra främsta inom ”healing arts” har medvetet eller omedvetet tillgång till för att veta var och hur att lägga sina händer på en kropp. Denna kompetens kan sedan användas i alla mänskliga sammanhang.

Jag har som förste elev till Rick Wiegand som utvecklat Access Primary Perception, ett pedagogiskt upplägg för att tillgängliggöra expert kompetens inom dig, fått godkännande att vidareföra det han utvecklat.

Helgen kommer att varvas mellan övningar, forskning kring medvetenhet, perceptions forskning, hur hjärnan och vårt nervsystem responderar på NMS. Söndagen blir främst en dag att integrera genom att byta kroppssessioner med fokus på beröring som ett medel till NMS.

Ge dig själv en present för att uppdatera ditt nervsystem. 

Anmälan: till martin.fransson@welledge.se

Kostnad: 6750:- (ink moms privat person, ex moms företag)

Tider: kl 9 – 17 båda dagarna

Helgen är endast öppen för kommunikologer och kommunikologstudenter (Basic cert).

Endast 16 platser (minimum 12 deltagare)

Ledare: Martin Fransson, kommunikolog, kiropraktor

 

 

Inspiration

Känner du dig osäker ibland vad som är signifikant information som dina sinnen registrerar? Osäker på vad som är viktigt att vara uppmärksam när du jobbar med klienter, patienter eller kunder?

Det finns ett sätt att bli helt säker och det inbegriper inte dina standard 5-sinnen, inte så som du är van att använda dem i vart fall.

Faktum är att ditt nervsystem har ett inbyggt system för att bli alert på vad som är signifikant och viktigt att uppmärksamma och agera utifrån. Detta inbyggda ”signifikans-system”, är en essentiell del av vårt primitiva överlevnadsnätverk, som arbetar utan att du har medveten tillgång till det.

Även om du kanske känner till att merparten av att det du varseblir förblir omedvetet, så har få förståelse för hur att tappa in i och använda det medvetet som processas omedvetet till sin fördel.

Kort och gott så har de inte förmågan att tappa in i denna inneboende intelligens och information utifrån ett medvetet val. Därmed så missas en källa till väsentlig, viktig och signifikant information. 

Jag har haft förmånen att träna och utbilda mig flera olika lärare som jag lärt mig denna kapacitet och hur att lära ut den så den blir tillgänglig för vem som helst.

Om du längtar efter att tappa in i denna ocean av outnyttjad information på ett nytt sätt och lära dig hur att applicera den i olika sammanhang, så är detta kursen för dig att få en introduktion till och Access till din expert kompetens. Plus ha en skön helg med kroppssessioner.

Intill nyligen så fanns det ingen djupgående kunskap om denna kapacitet inom neuro-vetenskaperna, nu finns det. Och det är även delar av denna spännande forskning som ligger som ett stöd för det du lär dig under denna helg.

 


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.