Anknytningstrauma helg med Pauli Marsen 16 – 17 december

16 – 17 december

Lördag – söndag, Kl 10-17, varje kurs är på 2 dagar, 
Pris: 4.300kr per helg

Vi arbetar med resursbyggande övningar i grupp och två och två för att skapa mer trygghet i nervsystemet. I syfte att öka förmågan till självreglering genom att få medreglering av någon annan. Teori varvas med utforskande av kvardröjande tillstånd och överlevnadsstrategier från utmaningar i tidig anknytning. Helgen ger stöd att omförhandla anknytningsmönster, i syfte att förbättra förmåga att relatera med sig själv och andra.

Har du frågor angående programmet ring Helena på 073-600 28 31, eller emaila till paulibigmedicine@gmail.com

För anmälan till kurs: skriv i ämnesraden: t.ex. ´ANMÄLAN Anknytningstrauma kurs datum….´, samt ditt namn och telefonnummer. Skickas till e-post ovan.

Pauli Marsen har en gedigen utbildning och lång erfarenhet inom området nervsystemsreglering. Han har specialiserat sig på hur nervsystem blir påverkat av tidiga trauman.  Inom området Anknytningstrauma  har han studerat The NeuroAffective Relational Model™ NARM för Laurence Heller och Aline la Pierre. The Resilient Child med Kathy Kain och Stephen Terrell. Developmental trauma med Peter Levine. Läs mer om Pauli här

 

Läs mer om Anknytningstrauma här


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005. Jag var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique) för den som vill veta. Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper krings hjärnans funktion vid stress och återhämtning/läkning, för att förstå vad som lägger grunden för att nå sin högsta potential. Jag utgår från metadisciplinen Kommunikologi, läran om det som är gemensamt. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder och jag har specialiserat mig på förbättra hjärnan och övriga kroppens förmåga till återhämtning & prestation. Jag arbetar mycket med biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här.

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander