logotype

Anknytningstrauma helg med Pauli Marsen 16 – 17 december

16 – 17 december

Lördag – söndag, Kl 10-17, varje kurs är på 2 dagar, 
Pris: 4.300kr per helg

Vi arbetar med resursbyggande övningar i grupp och två och två för att skapa mer trygghet i nervsystemet. I syfte att öka förmågan till självreglering genom att få medreglering av någon annan. Teori varvas med utforskande av kvardröjande tillstånd och överlevnadsstrategier från utmaningar i tidig anknytning. Helgen ger stöd att omförhandla anknytningsmönster, i syfte att förbättra förmåga att relatera med sig själv och andra.

Har du frågor angående programmet ring Helena på 073-600 28 31, eller emaila till paulibigmedicine@gmail.com

För anmälan till kurs: skriv i ämnesraden: t.ex. ´ANMÄLAN Anknytningstrauma kurs datum….´, samt ditt namn och telefonnummer. Skickas till e-post ovan.

Pauli Marsen har en gedigen utbildning och lång erfarenhet inom området nervsystemsreglering. Han har specialiserat sig på hur nervsystem blir påverkat av tidiga trauman.  Inom området Anknytningstrauma  har han studerat The NeuroAffective Relational Model™ NARM för Laurence Heller och Aline la Pierre. The Resilient Child med Kathy Kain och Stephen Terrell. Developmental trauma med Peter Levine. Läs mer om Pauli här

 

Läs mer om Anknytningstrauma här

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier