logotype

Använd gruppen till din fördel

Lär dig om hur vi kan använda till vår fördel att vi som flockdjur strävar efter att komma i samklang med varandra och medreglera oss. Det fenomen som kallas entrainment inom Network Care som vi arbetar med på Welledge.

Det finns grundläggande principer du får lära dig i denna video. De ger dig stöd att själv-reglera stress och spänningar som du inte kanske tidigare kommit åt. Vill du lära dig mer så titta på tidigare video och anmäl dig till ett seminarie på Welledge där du får lära dig än mer om hur du kan lära dig reglera spänningar och stress pågen hand och än bättre i grupp.

 

 

Lär dig mer på en av våra demokvällar av Welledge koncept.

Läs mer här

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier