Använd gruppen till din fördel

Lär dig om hur vi kan använda till vår fördel att vi som flockdjur strävar efter att komma i samklang med varandra och medreglera oss. Det fenomen som kallas entrainment inom Network Care som vi arbetar med på Welledge.

Det finns grundläggande principer du får lära dig i denna video. De ger dig stöd att själv-reglera stress och spänningar som du inte kanske tidigare kommit åt. Vill du lära dig mer så titta på tidigare video och anmäl dig till ett seminarie på Welledge där du får lära dig än mer om hur du kan lära dig reglera spänningar och stress pågen hand och än bättre i grupp.

 

 

Lär dig mer på en av våra demokvällar av Welledge koncept.

Läs mer här


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005. Jag var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique) för den som vill veta. Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper krings hjärnans funktion vid stress och återhämtning/läkning, för att förstå vad som lägger grunden för att nå sin högsta potential. Jag utgår från metadisciplinen Kommunikologi, läran om det som är gemensamt. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder och jag har specialiserat mig på förbättra hjärnan och övriga kroppens förmåga till återhämtning & prestation. Jag arbetar mycket med biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här.

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander