logotype

Är din hjärnas uppfattning av din verklighet korrekt?

Vad du troligen inte visste om din hjärna och dess förmåga att bemästra din verklighet är beroende av samverkan mellan din hjärna och ryggrad. Lär dig hur i denna intressanta korta animation.

Klicka på filmen och förstå din matrix :-)

 

 

Vad tyckte du om den?

Som du förstår är det vi är medvetna om en tolkning av våra sinnesförnimmelser. Här kan det vara en mer eller mindre bra balans mellan våra sinnesförnimmelser och vår tolkning utav dem. Majoriteten av detta sker reflexmässigt och är beroende utav kvaliteten på våra nervanor och förbindelser samt hur balansen mellan hjärnans olika delar.

Det är något vi har specialiserat oss på att utvärdera och  förbättra här på Welledge.

Vill du utvärdera din egna hjärnas och kropps kvalitet på nervbanor och förbindelser för att finna ut vad som stör kommunikationen och få det åtgärdat. Ring då oss på Welledge 08-796 96 88. Välkommen att uppdatera din Matrix ;-) 

Dela gärna vidare!

 

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier