Är din hjärnas uppfattning av din verklighet korrekt?

Vad du troligen inte visste om din hjärna och dess förmåga att bemästra din verklighet är beroende av samverkan mellan din hjärna och ryggrad. Lär dig hur i denna intressanta korta animation.

Klicka på filmen och förstå din matrix 🙂

 

 

Vad tyckte du om den?

Som du förstår är det vi är medvetna om en tolkning av våra sinnesförnimmelser. Här kan det vara en mer eller mindre bra balans mellan våra sinnesförnimmelser och vår tolkning utav dem. Majoriteten av detta sker reflexmässigt och är beroende utav kvaliteten på våra nervanor och förbindelser samt hur balansen mellan hjärnans olika delar.

Det är något vi har specialiserat oss på att utvärdera och  förbättra här på Welledge.

Vill du utvärdera din egna hjärnas och kropps kvalitet på nervbanor och förbindelser för att finna ut vad som stör kommunikationen och få det åtgärdat. Ring då oss på Welledge 08-796 96 88. Välkommen att uppdatera din Matrix 😉 

Dela gärna vidare!

 


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005. Jag var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique) för den som vill veta. Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper krings hjärnans funktion vid stress och återhämtning/läkning, för att förstå vad som lägger grunden för att nå sin högsta potential. Jag utgår från metadisciplinen Kommunikologi, läran om det som är gemensamt. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder och jag har specialiserat mig på förbättra hjärnan och övriga kroppens förmåga till återhämtning & prestation. Jag arbetar mycket med biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här.

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander