Är din verkligehetsuppfattning ok?

Lär dig i denna animation att förstår hur din hjärna tolkar dina sinnesintryck mer eller mindre bra.

Och hur kiropraktik förbättrar kvaliteten på din verklighetsuppfattning om din kropp i relation till dess omgivning. 

 

 

 

Ett bra test för att se hur bra din hjärna och övriga kropp samverkar kring din balans är att gå sakta och sätta din häl framför andra fotens stortå under det att du blundar. Att på det här sättet ”gå på lina” och samtidigt blunda med dina armar utefter sidorna testar du kvaliteten på hur bra din hjärna och övriga kropp kan samverka i relation till gravitationen och att gå så här. Genom att blunda så måste din hjärna förlita sig på informationen från dina muskler och leder. 

Om du tenderar att falla över igen och igen åt en sida är det ofta ett tecken på en störning kring din ryggrad som bidrar till denna obalans. Med stöd av ytterligare tester kan vi bedöma var i ryggraden och vilken hjärnhalva som behöver balanseras upp.

Vad vi ser hos oss är hur fort detta test förbättras hos de som kommer till oss på kiropraktik. Ofta redan efter ett besök märks tydlig förbättring.


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander