logotype

Är din verkligehetsuppfattning ok?

Lär dig i denna animation att förstår hur din hjärna tolkar dina sinnesintryck mer eller mindre bra.

Och hur kiropraktik förbättrar kvaliteten på din verklighetsuppfattning om din kropp i relation till dess omgivning. 

 

 

 

Ett bra test för att se hur bra din hjärna och övriga kropp samverkar kring din balans är att gå sakta och sätta din häl framför andra fotens stortå under det att du blundar. Att på det här sättet ”gå på lina” och samtidigt blunda med dina armar utefter sidorna testar du kvaliteten på hur bra din hjärna och övriga kropp kan samverka i relation till gravitationen och att gå så här. Genom att blunda så måste din hjärna förlita sig på informationen från dina muskler och leder. 

Om du tenderar att falla över igen och igen åt en sida är det ofta ett tecken på en störning kring din ryggrad som bidrar till denna obalans. Med stöd av ytterligare tester kan vi bedöma var i ryggraden och vilken hjärnhalva som behöver balanseras upp.

Vad vi ser hos oss är hur fort detta test förbättras hos de som kommer till oss på kiropraktik. Ofta redan efter ett besök märks tydlig förbättring.

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier