Skip to main content

Behöver du hjälp med dina stressrelaterade besvär?

Vad många inte vet är att det ofta finns en relation mellan stressbesvär och olika smärtor och värk i ryggen. Oberoende om lider av huvudvärk, ont i nacken, tryck över bröstryggen eller ont i bäcken och ländrygg, så hänger det ofta samman med ackumulerad stress som inte lyckats bli kvitt.

Många tror att en kiropraktor bara jobbar med ryggbesvär av olika slag. På Welledge tar vi ett helhetsperspektiv kring hela livssituationen och dess inverkan på hälsan så kan hitta vad som behöver läggas till eller tas bort för att förbättra hälsan. Ryggradens funktion är en del av pusslet.

Ta en titt på denna video och förstå hur ryggradens olika områden kan vara kopplade till dina hälsoutmaningar.

 

 

Har du sett ovan video och förstår därmed hur vi arbetar annorlunda med hälsoutmaningar. Om du tror dig ha kroniska ryggbesvär kopplade till stress symtom som de som beskrivs i videon och vill arbeta långsiktigt för att bli bra och du bor i Stockholm. Boka då gärna en tid för en Konsultation och få hjälp med ett program designat för dig.

Boka tid här

Boka tid


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.