logotype

Behöver du hjälp med dina stressrelaterade besvär?

Vad många inte vet är att det ofta finns en relation mellan stressbesvär och olika smärtor och värk i ryggen. Oberoende om lider av huvudvärk, ont i nacken, tryck över bröstryggen eller ont i bäcken och ländrygg, så hänger det ofta samman med ackumulerad stress som inte lyckats bli kvitt.

Många tror att en kiropraktor bara jobbar med ryggbesvär av olika slag. På Welledge tar vi ett helhetsperspektiv kring hela livssituationen och dess inverkan på hälsan så kan hitta vad som behöver läggas till eller tas bort för att förbättra hälsan. Ryggradens funktion är en del av pusslet.

Ta en titt på denna video och förstå hur ryggradens olika områden kan vara kopplade till dina hälsoutmaningar.

 

 

Har du sett ovan video och förstår därmed hur vi arbetar annorlunda med hälsoutmaningar. Om du tror dig ha kroniska ryggbesvär kopplade till stress symtom som de som beskrivs i videon och vill arbeta långsiktigt för att bli bra och du bor i Stockholm. Boka då gärna en tid för en Konsultation och få hjälp med ett program designat för dig.

Boka tid här

Boka tid

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier