Skip to main content

Bli kvitt din huvudvärk med kiropraktik

Många lider av huvudvärk och finner ingen lösning annat än med medicinering. Lär dig hur kan förbättra och lindra din huvudvärk med kiropraktik. Studier visar på det samma som vi finner i vår praktik hos de som söker oss för huvudvärk. Kiropraktik i kombination med livsstilsråd har en mycket god effekt för att reducera eller helt eliminera huvudvärk och migrän som härrör från spänningar i nacken över en åtta veckors period. Tre gånger mer effektivt än massage. Dessutom visar studier på att över 50 % av migrän patienter får väsentligt minskad smärta med regelbunden kiropraktik över en period av två månader med kiropraktik minst två gånger i veckan. Och hos 1 av 5 patienter försvann migränen nästintill totalt. I nedan video förklaras effekten av kiropraktik på b la huvudvärk och migrän. Och hur kiropraktiska subluxationer kan ha otaliga effekter som förbättras när justeras med kiropraktik.
Lider du av migrän eller huvudvärk eller känner du någon som lider av huvudvärk eller migrän och behöver träffa en kiropraktor?
Du kan boka en tid till oss på Welledge i Gamla stan vi nedan länk eller ringa oss på 08-796 96 88.
Boka en tid för att få en bedömning om din huvudvärk kan åtgärdas med Kiropraktik.

Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.