logotype

Bli kvitt din huvudvärk med kiropraktik

Många lider av huvudvärk och finner ingen lösning annat än med medicinering. Lär dig hur kan förbättra och lindra din huvudvärk med kiropraktik.

Studier visar på det vi finner i vår praktik hos de som söker oss för huvudvärk. Kiropraktik har en mycket god effekt för att reducera eller helt eliminera huvudvärk och migrän som härrör från spänningar i nacken över en åtta veckors period med behandling hos en kiropraktor. Hela tre gånger mer effektivt än massage. 

Dessutom visar studier att över 50 % av migrän patienter får väsentligt minskad smärta med regelbunden kiropraktik över en period av två månader med kiropraktik två gånger i veckan. Och hos 1 av 5 försvann migränen nästintill totalt.

I nedan video förklaras effekten av kiropraktik på b la huvudvärk och migrän. Och hur kiropraktiska subluxationer kan otaliga effekter som förbättras när dessa behandlas med kiropraktik.

 
 

Lider du av migrän eller huvudvärk eller känner du någon som lider av huvudvärk eller migrän och behöver träffa en kiropraktor?

Du kan boka en tid till oss på Welledge i Gamla stan vi nedan länk eller ringa oss på 08-796 96 88.

Boka en tid för att få en bedömning om din huvudvärk kan åtgärdas med Kiropraktik.

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier