Skip to main content

Det du behöver för att varva ner!

Vi lever i en vardag där stressen aldrig har varit högre och vi behöver varva ned mer än någonsin, för hjärnan och övriga kroppen skull.

BrainTap består av olika stresshanteringsprogram, som med hjälp av ljud och ljus skapar balans i vår hjärna/ nervsystem. Det är en mycket beprövad och säker behandlings- och stimuleringsmetod.

BrainTapträning passar alla var som helst, när som helst, vem som helst; gammal som ung, på arbetsplatsen, resan, träningen eller hemma. Lär dig mer och få ett gratis erbjudande i slutet av artikeln. Du kan testa BrainTap hos os spå Welledge

Introduktion av BrainTap

Braintap har hjälpt många människor världen över att må och fungera bättre. Dessa personer redogör ofta för följande vid regelbunden ”BrainTap – träning” ca 20 min per dag

  • minskad stress
  • en upplevelse av djup avslappning
  • främjande av bättre sömnmönster
  • att vakna med mer energi
  • minskad mental trötthet och negativt tänkande
  • avlägsnat oönskade vanor och beteenden
  • skapat peak performance

Dessa resultat kan fås i bekvämligheten av ditt eget hem! Oberoende du vill få bukt med stress eller skifta en dålig vana, få till ett positivt tänkande, bemästra din sport, förbättra din inlärning, få din kropp i bästa form eller helt enkelt återfå den hälsa du förtjänar, så skapar BrainTap utrustningen det förstärkta tillståndet för din hjärna, som får dig dit du vill fortare och med mindre ansträngning.

Få ut ännu mer från dina Braintapping-sessioner med den stärkande kraften av ljus.

Medan ljudfilerna i BrainTap biblioteket presenterar kraftfulla harmoniserande toner, tillför utrustningen en helt ny dimension med kraften av ljus-frekvens terapi.

Varsamt pulserande ljus, som levereras genom utrustningens visir, sänder direkta signaler så kallade sinus vågor till hjärnan och guidar dig ner i en ännu djupare avslappning.

Denna innovativa form av hjärnvågsträning kallas ”frequency following response” och det ger ett maximalt resultat på minst möjlig tid.

Du tar helt enkelt på utrustningen, startar BrainTap-programmet, sänker visiret, sluter dina ögon och slappnar av. Du kommer avnjuta en ”Braitapping”-session, som är strategiskt kodad till att ta dig med långt bortom det vilken som helst power nap ensamt någonsin skulle kunna göra! 

Ljusfrekvenser:

Ljus är lika viktigt för din hälsa, som vilken som helst vitamin, mineral eller anti-oxidant. Ljus är det som reglerar människans cirkadiska-system/ kroppens biologiska klocka. Den cirkadiska klockan kontrollerar fysiologiska variationer, som sker med dagens naturliga ljus-mörker cykel.

Avsaknad av naturligt dagsljus stör vårt biologiska ur. Idag jobbar och lever vi i byggnader med artificiellt ljus, som stör vår cirkadiska rytm, använder mörkläggnings folie på bilfönster och tillåter inte oss själva att exponeras tillräckligt i naturligt ljus, vilket leder till en betydande minskning av de ljusfrekvenser våra kroppar behöver för att behålla hälsan.

BrainTap utrustningen kan hjälpa till att reglera den cirkadiska rytmen, för förbättrad sömn och ökad energi med det speciella blå LED-ljuset i utrustningens visir.

Auriculoterapi (öronakupunktur):

Akupunkturpunkter i öronen, är kända för att ha en direkt effekt på kroppens organ och system. Dessa aktiveras vanligen med akupunkturnålar men ljus frekvenser kan ge samma effekt. Hörlurarna i BrainTap-utrustningen är unika med att vara utrustade med nio LED-lampor inställda på optimal frekvens för att åstadkomma sublim sinnesro och balans… allt utan nålar.

Ljus är mer kraftfullt än du kanske tror…

Takt och Toner:

Inbäddade toner söker efterlikna avslappnade hjärnvågor och guidar således hjärnan till en extraordinär nivå av fokus och prestation, som annars skulle ta år med träning för att uppnå.

Guidad visualisering (som en djupare meditation eller lättare hypnos):

Patrick K. Porter PhD har skapat ljudfiler med guidad visualisering för att hjälpa dig till att designa ditt eget liv. Med valmöjligheten på över 700 titlar – alla kodade till att samstämma med BrainTap-utrustningen – så kan du lära dig att fokusera på allt du vill få ut av livet.

Musik: Specialkomponerad musik som ger en 360 graders musikupplevelse, vilket ökar avslappningen och hjälper till med visualiseringsförmågan.

Med BrainTap utrustningen behöver du inte spendera 10 eller 20 år med att lära dig disiplinerad meditation… utan du kan uppnå alla dessa fördelar och mer på bara 20 avslappnande minuter per dag!

Det finns forskning som stöder resultaten som användning av BrainTap ger, fråga oss gärna.

BrainTap-utrustningen erbjuder ett avancerat program i hjärn-omskolning. Vi har kunnat testa ändringar i hjärnrespons i nutid, via Neuroinfinity EEG och kunnat demonstrera att det fungerar som marknadsfört. Nice work, Dr.Porter (uppfinnare av BrainTap)!” -Richard Barwell (konstruktör av Neuroinfiniti utrustningen)

Är du intresserad av att få till en förändring, så kan detta vara ett sätt. Kvaliteten på ditt liv är direkt relaterat till hur din hjärna mår!

Idag spenderar människor stora summor pengar på att förbättra sina kroppar, men gör ofta väldigt lite för att förstärka kvaliteten av hur hjärna fungerar. Sanningen är att vi kan åstadkomma betydligt mer genom att ta påverka hjärnvågsaktiviteten och träna på den positiva, produktiva och hälsosamma livsstil, som vi alla vill ha.

Detta kan inte uppnås lättare än med BrainTap utrustningen.

Lyssna på nedan podcast där Dr Porter skaparen och grundaren av BrainTap intervjuas av Martin Fransson

Om du vill beställa eller testa BrainTap utrusningen så kontakta oss på info@welledge.se

BrainTap ingår i våra program på Welledge och du kan testa en BraTap session hos oss. Du kan använda appen utan headsetet, ladda ner appen med de olika programmen till BrainTap app via denna länk.

Njut när stressen rinner av dig!

BrainTap


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.