Skip to main content

Få hjälp med migrän och huvudvärk

Många som lider av huvudvärk och migrän får hjälp hos kiropraktor. Som verksam kiropraktor sen 1996 hjälper jag patienter som söker för migrän och huvudvärk som är stress och spännings relaterad. Lär dig mer i denna artikel med tillhörande video.

Hos de allra flesta som söker mig för huvudvärk eller migrän finner vi saker som kan göras för att skapa lättnad och ge reducerade symtom. Genom en noggrann kartläggning av de bakomliggande stressorer som bidrar och skapar spänningar i nacke och kraniet finner vi vad som behöver åtgärdas.

Welledge unika kombination av Kiropraktik tillsammans med biofeedback och neurofeedback ihop med livsstilsråd har en mycket god effekt för att reducera eller helt eliminera huvudvärk och migrän som härrör från spänningar i nacken över en åtta veckors period.

Flera studier visar på att över 50 % av migrän patienter får minskad smärta med regelbunden kiropraktik över en period av två månader med kiropraktik minst två gånger i veckan och hos 1 av 5 patienter försvann migränen i stort sett helt och hållet. Studien visade på att det var tre gånger mer effektivt med kiropraktik än massage.

I nedan video förklaras effekten av kiropraktik på b la huvudvärk och migrän.

 

Boka en Kiropraktor konsultation till mig via nedan länk för att få en bedömning hur bäst kan hjälpa dig.

Boka tid

Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.