Skip to main content

Förbättra din Golf med kiropraktik

Professionella Golfare är beroende av att deras slag är i topp. Precision många andra toppidrottare så använder de kiropraktorer för att se till att deras spel är det bästa det kan vara. 75% av alla professionella Golfare anlitar Kiropraktorer för att förbättra förutsättningarna för sitt spel.

En intressant studie gjord i Brasilien av 43 personer som delades upp i två grupper visade på att den grupp som fick kiropraktik och stretching under fyra veckor spelade bättre och slog hela 8 meter längre än den grupp som endast fick stretching under studiens fyra veckor.

Även om studien är liten stödjer den vad de flesta finner när de tar stöd av en kiropraktor för att förbättra hur deras kroppar fungerar och kvaliteten på hur hjärnan och övriga kroppen samverkar.

Se nedan animation om kiropraktik och dess effekt på Golf spelet. Om du vill boka en tid för att finna ut hur vi kan assistera dig och ditt Golfspel eller andra idrottsprestationer, klicka här nedan och boka en konsultation.

 

Boka en konsultationstid här

Boka tid


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.