Skip to main content

Beställ boken "Din hälsokälla är Du"

Vill du hitta en enklare väg till bättre hälsa och mer energi?

Din hälsokälla är Du lär dig hantera stress. Att använda sig av de fem hälsopelarna – tänka, andas, äta & dricka, röra sig och sova på rätt sätt – minskar ohälsa och ger energi.

 Boken lär dig hur att uppnå:

 • Ökad glädje & vitalitet
 • Förstå och hantera stress effektivare
 • Snabbare återhämtningsförmåga genom bättre andning
 • Att hitta den kost du mår bra av
 • Mindre värk och stelhet med de rätta rörelserna
 • Bättre sömn kvalitet
 • Sundare vanor

 

Allt detta får du för 197 kr (inkluderar frakt):

 • Boken i pappersformat (3 delar i 9 kapitel på totalt 270 sidor )
 • Inloggningsuppgifter till den tillhörande portalen där du kan se alla filmer som hör till boken.
 • En kostnadsfri hälsokonsultation (kan göras över telefon) med författaren Martin Fransson när du läst klart boken (värde 1500 kr). Du mailar info@welledge.se för att boka en tid.

Klicka här nedan för att köpa den nu.

Din hälsokälla är Du – Utveckla dina fem hälsopelare av Martin Fransson

 
Den här boken tar ett helhetsgrepp om alla aspekter av kroppen som behöver vara på plats för att du ska uppnå dina hälsomål. Du lär dig hur stress påverkar just dig och vad du behöver göra för att komma i balans utifrån hur din kropp och ditt nervsystem fungerar under stress och återhämtning.
  
Genom övningar i text- och videoformat (i den tillhörande portalen) får du nycklar till välbefinnande, istället för en kur mot symtom.
 
Om du vill beställa fler, maila då till info@welledge.se. Ange antal exemplar du önskar.
 

Sagt om boken:

 • Med sin bok visar Martin Fransson en gedigen kunskap om grundpelarna för hälsa, med en lättförståelig och lättläst text. Han är en sann inspiratör som ger läsaren motiv och en utförlig meny av metoder att själv ta steget mot välmående eller tillfrisknande. Boken kan med fördel användas som uppslagsbok och påminnelse för den intresserade. Fakta är väl underbyggt men Martin bjuder också på en holistisk energibaserat synsätt, vilket gör boken än mer intressant. I vårt samhälle, där vår ohälsa ökar i en katastrofal takt, orsakat av problem ofta förknippat med stress, kost och rörelsebrist, är boken det perfekta redskapet för alla med en vilja att undvika, eller tillfriskna från, sjukdom. Boken passar för lekmannen men är också intressant för terapeuter inom medicin och hälsa.
  Kan varmt rekommenderas! –Björn Branth, Överläkare, ortopedspecialist/ryggkirurg Nacka sjukhus, Stockholm

 • Denna bok är en skatt, en skatt av djup kunskap och erfarenheter. En kunskapskälla utan dess like, en källa att hämta både kraft och energi ur och till skillnad från en ”vanlig skatt” som bara kan användas en gång så är denna skatt outsinlig och kan användas om och om igen. Jag har varit verksam inom hälsofrämjande verksamheter i över 20 år på både individ, grupp och organisationsnivå och har ständigt strävat efter att hålla mig uppdaterad om vad som bidrar till hälsa och effektivitet, Martin visar med sin bok inte ett enkelt recept som alla ska följa utan vilka ingredienser som behövs för att verkligen bidra till en enastående hälsa och effektivitet. Det är upp till läsaren att själv undersöka vilket recept som ska till med hjälp av ingredienserna från denna bok. Jag vill varmt rekommendera denna bok till alla som vill ta sin kunskap och hälsa till nästa nivå! –Johan Stenbäck, Utbildad Kommunikolog, Idrottslärare och Samtalsterapeut. Verksam somhälsofrämjare, föreläsare och kursledare på Unionen

 • Martin har dokumenterat sin erfarenhet, kunskap och kompetens både med djup och bredd inom ett ämne som berör alla. Jag kan varmt rekommendera detta levande material som är så sinnrikt sammansatt till lärobok och inspirationskälla för att ge dig ytterligare möjligheter till ett hälsosammare liv. –Susanne Wolmesjö, vd, föreläsare och utbildare för Education in Motion AB samt lärare på Bosöns Idrottsfolkhögskola.

 • En fantastiskt viktig och bra bok!! TACK! Bra struktur och röd tråd. ”Boken ger en insiktsfull helhetsbild och beskrivning av vad som påverkar vårt tillstånd. Att det beror mer på vad du gör med dig själv än vad omvärlden gör med dig” –Rolf Cassergren, Vp Operation Malibu & Kahlua

 • Ibland läser jag böcker som bara går rakt in i hjärtat och som jag gärna vill ha i min favoritbokhylla att se, höra och känna om och om igen. Martins bok är en sådan bok! Den ger både kunskap, energi och kraft att göra förändringar får att både må bra och vara på topp! Martin skriver att “förändrar du dig själv så förändrar du världen!” Jag önskar att boken når ut till så många människor som möjligt för då kommer vi att få en bättre värld att leva i! 
  -Susanne Pettersson  b la författare till “Att leda med förtroende” och ”Ta fram kraften inom dig”
 • Denna bok ger mig enkelt och lätt en större klarhet om hur kropp och själ hänger ihop och jag kan lägga ytterligare några bitar på plats. Jag har alltid rekommenderat Martin till mina nära och kära. Under ett 30-årigt arbetsliv har jag hittills inte stött på någon stadigare ledstång än hans råd för att optimera livet. Martins bok gör det möjligt för fler att grabba tag i min ledstång. –Dan Berlin, Grundare av TNG 
 • Martin har en knivskarp förmåga att kombinera bredd och djup tillsammans med träffsäkerhet och enkelhet. Jag uppfattar boken som en sammanställning av en stor mängd guldkorn som Martin identifierat, förädlat och förfinat under sin livsresa. Varje enskilt guldkorn förklarar och utmanar läsaren inom olika områden medan kombinationen fungerar som suverän utgångspunkt såväl som intellektuell språngbräda mot morgondagens syn på hälsa, balans och framgång. Det är en obligatorisk läsning för de individer som vill utvecklas i takt med kunskapsfronten.
  Niklas Modig, Forskare och författare till ”Vad är lean?” Handelshögskolan i Stockholm

   

 • Martin Fransson har samlat och paketerat sin långa erfarenhet som livsstils- och hälsoförbättrare i en bok späckad med värdefulla vägar till friskare liv och större välbefinnande. De olika kapitlen täcker viktiga förutsättningar för en god hälsa och förmedlar handfasta verktyg för förbättrad livsstil (bara andningstekniken är ett utmärkt exempel på hur man snabbt kan förändra sitt tillstånd). Läs, smält, omsätt och njut av denna guldgruva!  
  Annika Dopping, kommunikatör specialiserad på hållbarhet inom hälsa, miljö, ledarskap och mänskliga frågor

   

 • Jag tror människor mår och samarbetar bättre när de har flyt i tillvaron Kontrollbehov hämmar naturlig kommunikation och utveckling i näringsliv och samhälle. Martins bok handlar om hur vår kropp kan flöda, bli ”ung och frisk igen”. Läs den och bli inspirerad till ett rikare liv! –Per Hörberg, managementkonsult och inspiratör till goda samtal.
 • Det Martin inte vet om det centrala nervsystemet och hjärnans möjligheter är sannolikt inte värt att veta! Mina varmaste rekommendationer till denna bok som handlar om att skapa hållbar hälsa för dig som individ! Boken är faktaspäckad, härligt tankeväckande och en viktig påminnelse om vad som mer är möjligt om du som läsare tar dig till det nya paradigmets förståelse för hälsa. Att hälsa handlar om hela mig- det jag tror på, det jag vill och det jag gör… hela tiden i förhållande till de sammanhang där jag befinner mig. Att utgå från de fem grundläggande hälsopelarna är ett smart sätt att göra något väldigt komplext enklare och mer lättillgängligt för läsaren oavsett förförståelse i området hälsa och personlig utveckling! –Camilla Holma, HR-strateg arbetsmiljö hälsa på arbetsförmedlingen, leg sjukgymnast samt kommunikolog

Din hälsokälla är Du


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

  Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.