Grundläggande principer till att må bra och vara på topp-del 3

 Det finns ett antal principer som jag varmt rekommenderar att arbeta med och att lära sig och träna dig i. Dessa finns det otaliga olika övningar för, du kommer få några exempel i denna artikel.

4. Använd gåvan i det som inte är bra

 Det här kan vara bland det mest utmanande, särskilt när det handlar om kroniska besvär. Det är på inget sätt en allena rådande bot. Dock kan det börja öppna upp till nya perspektiv.

Så uppmärksamma det som inte fungerar som du önskar i din kropp och ställ dig frågan ”hur kan jag använda detta till min fördel?”. Detta gör vi reflexmässigt varje dag t ex känner att det domnar i benen när suttit för länge, vi reser oss och går.

Springer och känner att det gör ont i vaden, vi stannar upp och börjar gå och så vidare.

Ibland kan det vara bra att göra detta till en meditation på de saker som vi hitintills inte fått till någon förändring i önskad riktning.

 5. Vad mer vill du utveckla nu?

 Vi blickar lätt tillbaks till hur vi hade det innan en eventuell skada eller besvär och tänker att om bara jag INTE hade det så där igen. Tänk om istället lade fokuset på givet där du är nu hur vill jag ha det i framtiden? Och vad skall till för att det bli möjligt?

Vem behöver du vara, göra, skapa för att det skall bli verklighet?

 

En fråga ger dig kraft, ett svar begränsar dig. – Gary Douglas

 


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005. Jag var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique) för den som vill veta. Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper krings hjärnans funktion vid stress och återhämtning/läkning, för att förstå vad som lägger grunden för att nå sin högsta potential. Jag utgår från metadisciplinen Kommunikologi, läran om det som är gemensamt. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder och jag har specialiserat mig på förbättra hjärnan och övriga kroppens förmåga till återhämtning & prestation. Jag arbetar mycket med biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här.

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander