logotype

Grundläggande principer till att må bra och vara på topp-del 3

 Det finns ett antal principer som jag varmt rekommenderar att arbeta med och att lära sig och träna dig i. Dessa finns det otaliga olika övningar för, du kommer få några exempel i denna artikel.

4. Använd gåvan i det som inte är bra

 Det här kan vara bland det mest utmanande, särskilt när det handlar om kroniska besvär. Det är på inget sätt en allena rådande bot. Dock kan det börja öppna upp till nya perspektiv.

Så uppmärksamma det som inte fungerar som du önskar i din kropp och ställ dig frågan ”hur kan jag använda detta till min fördel?”. Detta gör vi reflexmässigt varje dag t ex känner att det domnar i benen när suttit för länge, vi reser oss och går.

Springer och känner att det gör ont i vaden, vi stannar upp och börjar gå och så vidare.

Ibland kan det vara bra att göra detta till en meditation på de saker som vi hitintills inte fått till någon förändring i önskad riktning.

 5. Vad mer vill du utveckla nu?

 Vi blickar lätt tillbaks till hur vi hade det innan en eventuell skada eller besvär och tänker att om bara jag INTE hade det så där igen. Tänk om istället lade fokuset på givet där du är nu hur vill jag ha det i framtiden? Och vad skall till för att det bli möjligt?

Vem behöver du vara, göra, skapa för att det skall bli verklighet?

 

En fråga ger dig kraft, ett svar begränsar dig. – Gary Douglas

 

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier