Skip to main content

Tips och övningar för att bli kvitt huvudvärk och migrän utan medicinering

Många lider utav huvudvärk och migrän och vet inget annat att göra än att ta mediciner för detta. Det finns möjligheter att med kiropraktik få goda resultat genom att komma åt grundorsakerna.

Titta på nedan video och få tips på hur kan själv påverka din huvudvärk med enkla övningar.

Huvudvärk och migrän har precis som det mesta annat en koppling till hur väl vi klarar av att hantera den stress vi utsätts för i vardagen. Kvarhållen spänning i nacken och käke och övriga ryggen leder hos somliga till huvudvärk och migrän. Hos andra uttrycker det sig som nacksmärta eller oro och hjärtklappningar. Symtom är endast en signal om att något behöver skifta. Genom att finna ut vad som ligger bakom kan en varaktig förändring skapas.

Dela gärna vidare denna blogg artikel till vänner som lider utav huvudvärk. Komihåg att övningar är ingen ersättning för en fullgod undersökning för att finna orsaken till vad som ligger bakom varje persons huvudvärk.

Du kan boka en tid till oss på Welledge i Gamla stan vi nedan länk eller ringa oss på 08-796 96 88.

Boka en tid för att få en bedömning om din huvudvärk kan åtgärdas med Kiropraktik. Vi har över 20-års erfarenhet av att ta hand om huvudvärkspatienter med gott resultat.

 
Boka tid
 
 

Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.