logotype

Tips och övningar för att bli kvitt huvudvärk och migrän utan medicinering

Många lider utav huvudvärk och migrän och vet inget annat att göra än att ta mediciner för detta. Det finns möjligheter att med kiropraktik få goda resultat genom att komma åt grundorsakerna. 

Titta på nedan video och få tips på hur kan själv påverka din huvudvärk med enkla övningar.
Huvudvärk och migrän har precis som det mesta annat en koppling till hur väl vi klarar av att hantera den stress vi utsätts för i vardagen. Kvarhållen spänning i nacken och käke och övriga ryggen leder hos somliga till huvudvärk och migrän. Hos andra uttrycker det nog som nacksmärta eller oro och hjärtklappningar. Symtom är endast en signal om att något behöver skifta. Genom att finna ut vad som ligger bakom kan en varaktig förändring skapas.

 

Dela gärna vidare denna blogg artikel till vänner som lider utav huvudvärk. Komihåg att övningar är ingen ersättning för en fullgod undersökning för att finna orsaken till vad som ligger bakom varje persons huvudvärk. 

Du kan boka en tid till oss på Welledge i Gamla stan vi nedan länk eller ringa oss på 08-796 96 88.

Boka en tid för att få en bedömning om din huvudvärk kan åtgärdas med Kiropraktik. Vi har över 20-års erfarenhet av att ta hand om huvudvärkspatienter med gott resultat.

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier