Kiropraktik har effekt på kvaliteteten på samverkan mellan hjärnfunktion och kroppen

Spännande forskning som indikerar hur kiropraktik kan ha så många olika positiva effekter på vår hjärnfunktion och samspelet med våra kroppsfunktioner för en bättre hälsa och välbefinnande. Titta på denna video animation….

Flera studier visar på hur kiropraktik har positiv effekt på hur hjärnan fungerar. Det kan förklara varför ytterligare forskning visar bland annat följande positiva effekter utav kiropraktik.

  • Minskad risk för fall hos äldre
  • Ökad förmåga att veta var har kroppens olika delar, mer koordinerad
  • Ökad muskelstyrka
  • Bättre kontroll på bäckenbotten
  • Ökad förmåga att rotera föremål mentalt i rymden, spatial intelligens
  • Ökat fokus
  • Ökat välbefinnande
  • Förbättrat immunsystem

Titta på denna animation och få det förklarat…

 

 

Dela och kommentera gärna denna animation!

För dig som vill välja kiropraktik för att skörda dessa möjliga frukter, se nedan för att komma i kontakt och boka tid med oss.

Kiropraktik för din hjärnhälsa

Vi finns här för dig

Vi kiropraktorer på Welledge arbetar främst med neurologiskt baserad kiropraktik och är vidareutbildade och tränade plus certifierade i tonala kiropraktor tekniker vilket inte är kopplat till det annars ofta förknippar med ett besök hos kiropraktorn, ”knäpp ljudet” som oftast kommer som en följd av en strukturell kiropraktik justering. Även om detta är helt ofarligt är det många som tycker det är obehagligt. Vid tonala kiropraktor tekniker arbetar vi annorlunda, detta gör att många väljer oss tillammans med de speciella effekter som följer av detta sätt att arbeta.

På Welledge har vi EEG utrustning för att mäta hur din hjärna påverkas gynnsamt av det vi tillhandahåller i våra tjänster.

Welledge ligger centralt på hörnet Lilla Nygatan och Kornhamnstorg med egen ingång, som en oas
med ljusa rymliga lokaler som veter mot vattnet

Adress: Kornhamnstorg 6, Gamla stan, 111 27 Stockholm
Telefon: +46 (0)8 796 96 88
E-post: info@welledge.se

Boka din första kiropraktorkonsultation här

Boka tid


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005. Jag var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique) för den som vill veta. Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper krings hjärnans funktion vid stress och återhämtning/läkning, för att förstå vad som lägger grunden för att nå sin högsta potential. Jag utgår från metadisciplinen Kommunikologi, läran om det som är gemensamt. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder och jag har specialiserat mig på förbättra hjärnan och övriga kroppens förmåga till återhämtning & prestation. Jag arbetar mycket med biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här.

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander