logotype

Kiropraktik minskar riskfaktorerna för fall hos äldre

Det är mycket vanligt med fall hos äldre, det är en av de vanligaste anledningarna till sjukhusvistelser för äldre. Lär dig hur kiropraktik kan påverka denna risk och andra positiva effekter som följer med på köpet…

När vi åldras ökar risken för att falla omkull. I denna video tar vi en närmare titt på en studie som undersökte huruvida kiropraktiskt omhändertagande hade någon effekt på hjärnans funktion, vilket kunde ha effekt på fall risken hos äldre.

 

 

 

Dela och kommentera gärna denna animation!

Vi finns här för dig

Welledge ligger centralt på hörnet Lilla Nygatan och Kornhamnstorg med egen ingång, som en oas
med ljusa rymliga lokaler som veter mot vattnet

Adress: Kornhamnstorg 6, Gamla stan, 111 27 Stockholm
Telefon: +46 (0)8 796 96 88
E-post: info@welledge.se

Boka din första konsultation här

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier