Ljusbehandling med färg

Ljus och Färgterapi

Varmt välkommen och testa. Ta med en vän och pröva vår  monocrom-ljus och färg sessioner. På tio minuter öppnas en ny värld av de renaste färger upp för dig, som vitaliserar och ger energi i mörkret. Ljus och färg har blivit allt viktigare delar i det moderna samhällets kommunikation och människovård. Upplev hur det skimrande monokroma ljusfärgerna snabbt kan återställa psykisk och fysisk balans.  

 

Människor är beroende av balansen i ljus och färg. Hjärnan vill ha färger för att stimuleras och bli kreativ & för att få information för att orientera sig. Rena färger ger en positiv signal till kroppens celler och fungerar som visuella vitaminer, vilket har en uppbyggande och läkande effekt på kroppen.

Effekter

 • Påverkar våra ”må-bra” hormoner bl.a. endorfin, oxytocin och melatonin, vilka gör oss gladare, lugnare och piggare
 • Aktiverar vårt immunsystem, nervsystem, ämnesomsättning och cirkulation
 • ökar förnyelseprocessen av hudceller

Tillstånd som reagerar positivt på monokrom ljus sessioner

 • Arbetsstress, Utbrändhet, Trötthet
 • Sömnproblem
 • Depression, Ångest, Oro
 • Vintertrötthet/ Vinterdepression
 • Astma, Eksem, Migrän, Huvudvärk, Magsår
 • Infertilitet
 • Jetlag
 • Friskvård: För personlig utveckling, ökning av det fysiska emotionella kapaciteten. Människor utan symtom på sjukdomar och överansträngning njuter av energikicken från monokroma färger.

Prova på nu för endast 150 kr!

Just nu fem sessioner för 950 kr (en session normalt 300 kr)


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander