LyckoHjulet

Föreställ dig att du står på en trappa numrerade från 0 vid botten och 10 är toppen. Toppen på trappan representerar det bästa möjliga livet för dig och där 0 representerar det sämsta möjliga livet för dig.
På vilket trappsteg skulle du placera dig själv vid den här tiden i ditt liv?

I världens lyckligaste land Norge i år, så är genomsnittet 7.54 med de övriga Nordiska länderna bland de topp fem, förutom Sverige som kommer på först 10 plats med 7.289 i snitt.
Hur har man funnit ut detta? Ovan är är den fråga som 1000 personer i varje land runt om på jorden besvarat som en del av att FN:s ambition att lyfta fram lycka som ett mål för länder. Internationella Lyckans Dag firas varje år den 20 mars på vårdagjämningen sen 2013. 
 
Vad har det här med Kiropraktik och Welledge att göra kan du ju undra…
Hur mycket lyckligare blir man inte om man slipper ha ont, kan sova bättre och har mer energi och kan haters stress effektivare?
 
Och upplevd grad av lycka är en god markör på hälsa och välbefinnande och nära kopplade till varandra. Det finns mycket som visar på hur en god fysiologi med ett välfungerande nervsystem kan lägga grunden för vår upplevda lycka. Och inte minst att vara i ett sammanhang där fokuset är att främja hälsa, välbefinnande och lycka.
 
I en studie där följde individer över flera år som fick kiropraktik, så skattade de sitt sammantagna välbefinnande som mycket högre.
 
Ladda ner och gör vårt LyckoHjul där kan skatta din balans i olika livsområden. Välkommen att komma in med den ifylld och få assistans att skapa än mer balans i ditt liv.
 

Lycka


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005. Jag var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique) för den som vill veta. Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper krings hjärnans funktion vid stress och återhämtning/läkning, för att förstå vad som lägger grunden för att nå sin högsta potential. Jag utgår från metadisciplinen Kommunikologi, läran om det som är gemensamt. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder och jag har specialiserat mig på förbättra hjärnan och övriga kroppens förmåga till återhämtning & prestation. Jag arbetar mycket med biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här.

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander