Slipp trött nacke och axlar på jobbet – lär dig en minpaus

Har du spända axlar och nacke med tillhörande stelhet och värk?

Blir du trött och ofokuserad under arbetsdagen?

Då skall du få lära dig några effektiva minipaus tips som du kan göra på jobbet för att få en välbehövlig stund att återhämta dig.

Businessman Suffering From Shoulder Pain

 

 

 

 

 

 

 

Nedan finner du en film jag gjort för dig med en serie av rörelser för att du skall kunna slippa stela axlar och nacke och även fylla på med energi.

Vad många inte vet är hur värk i nacke och rygg hänger samman med hållningen och uppbyggd stress i kroppen. Eftersom jag sett så många som lider i onödan bli hjälpta genom att lära sig övningar för en bättre hållning i kombination med specifik kiropraktik som assisterar kroppen att släppa på de spänningar som inte kommer åt på egen hand med övningar, känns det alltid lika viktigt att sprida information som gör att du bli mjuk i din nacke och axlar och slippa stelhet och värk.

Vad många inte tänker på är att kroppshållningen har inflytande på många av kroppens funktioner. Ryggont, huvudvärk, humör, blodtryck, puls och lungkapacitet är några av de funktioner som mest påtagligt påverkas av hållningen. En kroppshållning där huvudet förskjuts framåt när vi sitter framför en dator leder till att alla värden som påverkar kroppens allmänna hälsostatus minskar betydligt.

Vill du få en smidigare, starkare och skönare rygg, då har du chansen att göra ett 8 veckors ryggprogram i min Ryggskola online. klicka här och säkra din plats Ryggskola.se

Kiropraktorer har i alla tider arbetat med att främja en god funktion i nervsystemet med tillhörande resliga hållning och flexibilitet i kroppens alla system.

 


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005. Jag var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique) för den som vill veta. Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper krings hjärnans funktion vid stress och återhämtning/läkning, för att förstå vad som lägger grunden för att nå sin högsta potential. Jag utgår från metadisciplinen Kommunikologi, läran om det som är gemensamt. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder och jag har specialiserat mig på förbättra hjärnan och övriga kroppens förmåga till återhämtning & prestation. Jag arbetar mycket med biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här.

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander