logotype

Slipp trött nacke och axlar på jobbet – lär dig en minpaus

Har du spända axlar och nacke med tillhörande stelhet och värk?

Blir du trött och ofokuserad under arbetsdagen?

Då skall du få lära dig några effektiva minipaus tips som du kan göra på jobbet för att få en välbehövlig stund att återhämta dig.

Businessman Suffering From Shoulder Pain

 

 

 

 

 

 

 

Nedan finner du en film jag gjort för dig med en serie av rörelser för att du skall kunna slippa stela axlar och nacke och även fylla på med energi.

Vad många inte vet är hur värk i nacke och rygg hänger samman med hållningen och uppbyggd stress i kroppen. Eftersom jag sett så många som lider i onödan bli hjälpta genom att lära sig övningar för en bättre hållning i kombination med specifik kiropraktik som assisterar kroppen att släppa på de spänningar som inte kommer åt på egen hand med övningar, känns det alltid lika viktigt att sprida information som gör att du bli mjuk i din nacke och axlar och slippa stelhet och värk.

Vad många inte tänker på är att kroppshållningen har inflytande på många av kroppens funktioner. Ryggont, huvudvärk, humör, blodtryck, puls och lungkapacitet är några av de funktioner som mest påtagligt påverkas av hållningen. En kroppshållning där huvudet förskjuts framåt när vi sitter framför en dator leder till att alla värden som påverkar kroppens allmänna hälsostatus minskar betydligt.

Vill du få en smidigare, starkare och skönare rygg, då har du chansen att göra ett 8 veckors ryggprogram i min Ryggskola online. klicka här och säkra din plats Ryggskola.se

Kiropraktorer har i alla tider arbetat med att främja en god funktion i nervsystemet med tillhörande resliga hållning och flexibilitet i kroppens alla system.

 

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier