Minipaus 4 -släpp på spänningar i nacke axlar och bröstrygg

Lär dig en skön serie av övningar för att hjälpa dig släppa spänningar i axlar och bröstrygg samt nackrygg.

 Lär dig släppa på spänningar i nacke, axlar och bröstrygg med enkla övningar.

Sitter du illa framför datorn och har ont i nacken, axlar och bröstrygg? Med de här övningarna slipper du värken och förebygger eventuella besvär.

Vill du få en smidigare, starkare och skönare rygg, då har du chansen att göra ett 8 veckors ryggprogram i kiropraktor Martin Franssons Ryggskola online. klicka här och säkra din plats http://www.ryggskola.se/sp/29825-8vry…

Kom ihåg övningar är ingen ersättning för en noggrann undersökning och bedömning samt behandling hos en kiropraktor. 

Kiropraktor och Kommunikolog Martin Fransson


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005. Jag var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique) för den som vill veta. Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper krings hjärnans funktion vid stress och återhämtning/läkning, för att förstå vad som lägger grunden för att nå sin högsta potential. Jag utgår från metadisciplinen Kommunikologi, läran om det som är gemensamt. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder och jag har specialiserat mig på förbättra hjärnan och övriga kroppens förmåga till återhämtning & prestation. Jag arbetar mycket med biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här.

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander