logotype

Få tips och övningar för en bättre rygg och mindre stressbesvär

Vill du få hjälp att hantera stress effektivare, förbättra din rygg, få en bättre hållning? 

Registrera dig då till vårt nyhetsbrev och få gratis en hel Livsstilsskola på tretton lektioner som löper över fem månader. Fyll i ditt namn och e-post adress här till höger. Och du får direkt tillgång till en e-bok med ett rygg och hållningsprogram för de nästkommande åtta veckorna.

I Livsstilsskolan får du b la lektioner där får lära dig minpaus övningar för att få en bättre rygg och hållning. Förstå din stress och hur att hantera den. Och mycket mer.

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier