Få tips och övningar för en bättre rygg och mindre stressbesvär

Vill du få hjälp att hantera stress effektivare, förbättra din rygg, få en bättre hållning? 

Registrera dig då till vårt nyhetsbrev och få gratis en hel Livsstilsskola på tretton lektioner som löper över fem månader. Fyll i ditt namn och e-post adress här till höger. Och du får direkt tillgång till en e-bok med ett rygg och hållningsprogram för de nästkommande åtta veckorna.

I Livsstilsskolan får du b la lektioner där får lära dig minpaus övningar för att få en bättre rygg och hållning. Förstå din stress och hur att hantera den. Och mycket mer.


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005. Jag var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique) för den som vill veta. Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper krings hjärnans funktion vid stress och återhämtning/läkning, för att förstå vad som lägger grunden för att nå sin högsta potential. Jag utgår från metadisciplinen Kommunikologi, läran om det som är gemensamt. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder och jag har specialiserat mig på förbättra hjärnan och övriga kroppens förmåga till återhämtning & prestation. Jag arbetar mycket med biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här.

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander