logotype

Lär dig hur att få en snyggare hållning genom att bli resligare

Din hållning är mer än att se bra ut och ha ett bra självförtroende. Dålig hållning över tid bidrar till ökad risk för smärta, försämrad andning, nedsatt energi och nedstämdhet. Lär dig hur att förbättra din hållning.

Dålig hållning har effekt på hur din hjärna och övriga kroppen fungerar. Se gärna denna video som visar på vad forskningen säger om effekten av vår hållning på olika hälsa bekymmer som ont i ryggen, huvudvärk och nedstämdhet.

 

Ladda ner min gratis e-bok med en serie av övningar för att förbättra din hållning över 8-veckor.

 

Om du bor i Stockholm och vill få hjälp med att förbättra din hållning och ryggradsfunktion.
Boka då en Konsultation för en genomgång av din hållning och ryggstatus (oberoende om du har eller inte har ryggbesvär) och få hjälp med hur den kan förbättras med ett program designat för dig.

Boka tid här

Boka tid

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier