Skip to main content

Lär dig hur att få en snyggare hållning genom att bli resligare

Din hållning är mer än att se bra ut och ha ett bra självförtroende. Dålig hållning över tid bidrar till ökad risk för smärta, försämrad andning, nedsatt energi och nedstämdhet. Lär dig hur att förbättra din hållning.

Dålig hållning har effekt på hur din hjärna och övriga kroppen fungerar. Se gärna denna video som visar på vad forskningen säger om effekten av vår hållning på olika hälsa bekymmer som ont i ryggen, huvudvärk och nedstämdhet.

 

Ladda ner min gratis e-bok med en serie av övningar för att förbättra din hållning över 8-veckor.

 

Om du bor i Stockholm och vill få hjälp med att förbättra din hållning och ryggradsfunktion.
Boka då en Konsultation för en genomgång av din hållning och ryggstatus (oberoende om du har eller inte har ryggbesvär) och få hjälp med hur den kan förbättras med ett program designat för dig.

Boka tid här

Boka tid


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.