logotype

Resligare och stiligare idag

Hur ser du ut när du känner dig trött och låg, tömd på energi, slokar du ihop och tappar din hållning så är du inte ensam. De flesta jag möter som verksam kiropraktor har en hållning som avviker från idealet. Lär dig hur att få en bättre hållning.

Det finns tydliga kopplingar i vårt språkbruk, de flestas egna erfarenhet, klinisk erfarenhet och en del forskning, som alla pekar på sambandet mellan vår hållning och vår sinnesstämning. Än dock är det så få som i vardagen ägnar tid åt att aktivt träna och göra övningar som förbättrar hållningen. Det finns enkla övningar som tar lite tid och kan göra på arbetet som om de görs förbättrar hållningen och därmed ger oss mer energi och vitalitet och en mycket mindre smärtande, värkande och stel rygg.

Ryggsmärta blir definitivt inte bättre utav en dålig hållning. Lika lite blir man om man känner sig nedstämd, håglös och låg på energi bättre genom att ha en hopsjunken hållning.

Därför ger jag alla mina patienter ryggövningar som är gynnsamma på hållningen.

Titta på denna video och börja göra övningarna med dina kollegor på jobbet och familjen där hemma.

 

Du kan ladda ner kostnadsfritt en serie av övningar i en e-bok som ger dig ett program att göra var dag. För att göra det mjukt så kommer övningarna stegvis över åtta veckor i programmet.

Fyll i ditt namn och email här till höger och prenumerera på vårt nyhetsbrev så kan du direkt ladda ner min e-bok.

För att boka tid för en digital hållningsanalys på Welledge i Gamla stan Stockholm ring direkt på 08-796 96 88 eller maila till info@welledge.se

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier