Skip to main content

Resligare och stiligare idag

Hur ser du ut när du känner dig trött och låg, tömd på energi, slokar du ihop och tappar din hållning så är du inte ensam. De flesta jag möter som verksam kiropraktor har en hållning som avviker från idealet. Lär dig hur att få en bättre hållning.

Det finns tydliga kopplingar i vårt språkbruk, de flestas egna erfarenhet, klinisk erfarenhet och en del forskning, som alla pekar på sambandet mellan vår hållning och vår sinnesstämning. Dock är det så få som i vardagen ägnar tid åt att aktivt träna och göra övningar som förbättrar hållningen. Det finns enkla övningar som tar lite tid och kan göras på arbetet, som om de görs förbättrar hållningen och därmed ger oss mer energi och vitalitet och en mycket mindre smärtande, värkande och stel rygg.

Ryggsmärta blir definitivt inte bättre utav en dålig hållning. Lika lite blir man om man känner sig nedstämd, håglös och låg på energi bättre genom att ha en hopsjunken hållning.

Därför ger jag alla mina patienter ryggövningar som är gynnsamma för hållningen.

Titta på denna video och börja göra övningarna med dina kollegor på jobbet och familjen där hemma.

Du kan ladda ner kostnadsfritt en serie av övningar i en e-bok som ger dig ett program att göra varje dag. För att göra det lättare så kommer övningarna stegvis över åtta veckor i programmet.

Klicka här och ange din e-post adress för att ta del av e-boken och kursen kostnadsfritt.

För att boka tid för en digital hållningsanalys och ryggundersökning på Welledge i Gamla stan Stockholm ring direkt på 08-796 96 88 eller boka en konsultation via welledge.bokadirekt.se

Boka tid


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.