logotype

Så här säkert är Kiropraktik -så du kan tryggt gå till kiropraktorn

En del är rädda för att gå till kiropraktorn och tror det kan leda till diverse skador. Ta en titt på denna artikel och animation för att förstå hur säkert det är med kiropraktik och hur sällan det sker några allvarliga komplikationer. Så du kan tryggt gå till kiropraktorn.

Det är tio gånger större risk att drabbas av en allvarlig olycka när du åker i bilen till och från din kiropraktor, än av själva besöket. Risken för att få komplikationer till följd av besök hos kiropraktorn är mellan 1 på 20.000 och 1 på flera miljoner. Vilket skall jämföras med risken vid ett besök till ett sjukhus för det samma besvär, där är risken för en komplikation 1 av 3 enligt forskning.

I nedan animation förklaras på ett bra sätt rådande forskning i ämnet.

 

 

 

Vi finns här för dig

Vi kiropraktorer på Welledge arbetar främst med neurologiskt baserad kiropraktik och är vidareutbildade och tränade plus certifierade i tonala kiropraktor tekniker vilket inte är kopplat till det annars ofta förknippar med ett besök hos kiropraktorn, ”knäpp ljudet” som oftast kommer som en följd av en strukturell kiropraktik justering. Även om detta är helt ofarligt är et många som tycker det är obehagligt. Vid tonala kiropraktor tekniker arbetar vi annorlunda. Detta gör att många väljer oss tillammans med de speciella effekter som följer av detta sätt att arbeta.

På Welledge har vi EEG utrustning för att mäta hur din hjärna påverkas gynnsamt av det vi tillhandahåller i våra tjänster.

Welledge ligger centralt på hörnet Lilla Nygatan och Kornhamnstorg med egen ingång, som en oas med ljusa rymliga lokaler som veter mot vattnet

Adress: Kornhamnstorg 6, Gamla stan, 111 27 Stockholm
Telefon: +46 (0)8 796 96 88
E-post: info@welledge.se

Boka din första kiropraktor konsultation här

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier