logotype

Lär dig en princip för att skifta smärta

Lär dig om hur vi kan skifta smärta lättare genom att arbeta med våra resurser. Lär dig använda till din fördel det som ligger till hinder och hitta dina inre resurser i denna video.

Businessman Suffering From Shoulder Pain

En grundläggande princip vi arbetar med på Welledge är att inte bara fokusera vid smärt och problem områden, utan att också hitta resursplatser i sig själv och/eller i livet som kan ha som stöd för att låta smärtan, spänningen skifta.

I denna video får du en enkel genomgång och tips hur du kan använda denna princip till din fördel.

 

 Övningar är ett komplement till professionell assistans. 

Välkommen att kontakta oss för en konsultation för just dina behov.

Kom på någon av våra Welledge introduktioner och lär dig mer http://welledge.nu/category/aktuellt/

Vill du få en smidigare, starkare och skönare rygg, då har du chansen att göra ett 8 veckors ryggprogram i min kiropraktor Martin Franssons Ryggskola. klicka här och säkra din plats http://www.ryggskola.se/sp/29825-8vryggprogram

 

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier