Lär dig en princip för att skifta smärta

Lär dig om hur vi kan skifta smärta lättare genom att arbeta med våra resurser. Lär dig använda till din fördel det som ligger till hinder och hitta dina inre resurser i denna video.

Businessman Suffering From Shoulder Pain

En grundläggande princip vi arbetar med på Welledge är att inte bara fokusera vid smärt och problem områden, utan att också hitta resursplatser i sig själv och/eller i livet som kan ha som stöd för att låta smärtan, spänningen skifta.

I denna video får du en enkel genomgång och tips hur du kan använda denna princip till din fördel.

 

 Övningar är ett komplement till professionell assistans. 

Välkommen att kontakta oss för en konsultation för just dina behov.

Kom på någon av våra Welledge introduktioner och lär dig mer http://welledge.nu/category/aktuellt/

Vill du få en smidigare, starkare och skönare rygg, då har du chansen att göra ett 8 veckors ryggprogram i min kiropraktor Martin Franssons Ryggskola. klicka här och säkra din plats http://www.ryggskola.se/sp/29825-8vryggprogram

 


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005. Jag var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique) för den som vill veta. Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper krings hjärnans funktion vid stress och återhämtning/läkning, för att förstå vad som lägger grunden för att nå sin högsta potential. Jag utgår från metadisciplinen Kommunikologi, läran om det som är gemensamt. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder och jag har specialiserat mig på förbättra hjärnan och övriga kroppens förmåga till återhämtning & prestation. Jag arbetar mycket med biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här.

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander