Skip to main content

Stäm hjärnan & kroppen med eteriska oljor


Lär dig om eteriska oljor och få ett specialerbjudande på ett Doterra startpaket.

Eteriska oljor kom in i mitt liv redan 1990 då jag gick på Axelssons och utbildade mig till massage terapeut, men även hade kroniska ryggbesvär som hindrade mig från att sova. Det som hjälpte mig och min rygg allra mest var kiropraktik och eteriska oljor.
Det ledde till att jag utbildade mig till kiropraktor och under studietiden i Danmark och England använde jag eteriska oljor. Jag var dock inte medveten om vilken skillnad i kvalitet det finns. Så av olika skäl använde jag de mer i vissa perioder och minder i andra med varierat resultat. Nu vet jag varför.
Jag har märkt, sen jag adderade Doterra eteriska oljor till mitt arbete, en stor skillnad i hur positivt det påverkar de som kommer till mig och hur mycket lättare olika mönster skiftar med stöd av oljorna. De underlättar mitt arbete och förstärker effekten av mitt arbete och dess verkan när de inte är på Welledge.
 En stor bonus för mig är att kunna erbjuda hjälp till självhjälp genom att ge tillgång till Doterra eteriska oljor och hälsoprodukter som främjar den egna hälsan och familjens när för in det i sin vardag. Så för er som vill skaffa er ett packet så kan vara ”The healer in the home” med stöd av dessa produkter vill jag ge nedan möjlighet.

Eteriska oljor för hemmabruk eller på jobbet. I detta Home Essentials Kit får du tillgång till oljor för husbehov, ert egna lilla Apotek.

Home Essentials Kit kommer med 10 av de mest populära doTERRA eteriska oljorna och Petal Diffuser (för att sprida de i rummet med förångning av vatten). Det här är det kit som är det bästa att börja med enligt min mening, det är den bästa samlingen av oljor att komma igång med till 25 % rabatt.

Home Essentials Kit innehåller: 15 ml flaskor av Frankincense, Lavendel, Citron, Melaleuca, Oregano, Pepparmynta, DoTERRA Air®, DigestZen®, DoTERRA On Guard®, Deep Blue® (5 ml) och en Petal Diffuser. Läs mer om de längre ner…

 Beställ ovan paket via mig och få även…

1. Gratis mail/telefon/live konsultation för att svara på eventuella frågor om hur att använda oljorna för din och din familjs hälsa.
2. Ett gratis 1 års DoTERRA grossistmedlemskap * (normalt €25) för att köpa oljor med 25% rabatt.
3. Tillgång till min privata (och aktiva!) Facebook-essensiella oljesida där du har tillgång till mina tips och videos kring hur att använda oljorna, så att du kan fortsätta lära dig hur man bäst ska använda oljorna för dig och din familj.
4. En lathund som pdf över hur du använder oljorna i detta paket.

* Ett grossistkund medlemskap fungerar precis som en online medlemskap i COOP – du handlar när du vill till en rabatt och får bonus poäng som du sedan kan handla för. Det finns inga krav på inköp.

Kontakta mig för mer info om erbjudandet och för att lägga beställning genom att maila mig på martin.fransson@welledge.se och skriv Doterra erbjudande eller register dig som kund via denna länk du väljer där Home essential kitet.

Beställ här

Du behöver klicka gå med och spara och sedan klicka vidare och fylla i din information och välja Home essential kitet.

Olika essentiella oljor och deras användningsområden kan vara ett vägspärr för att börja använda dem, så jag ville dela info om  oljorna i detta paket och hur jag använder dem för att ge dig några idéer och göra saker lite mer enkelt!

Frankincense ”Rökelse”
Bekant som ”kung av oljor”, främjar känslor av övergripande välbefinnande och avkoppling, och när den används lokalt eller internt har ett antal hälsofördelar. Stöder en sund cellfunktion och uppmuntrar till ett hälsosamt immun-, nerv- och matsmältningssystem.

Hur att använder den:
Tar invärtes 1-2 droppar i munnen morgon och kväll när jag mediterar. När jag känner den minsta möjliga förkylningen lägger jag en droppe frankincense tillsammans med On Guard i en kapsel och tar internt. Jag använder den också på sår och brännskador genom att späda den med kokosnötolja i en rullboll och applicera på det drabbade området.

Lavendel
Mest känd för dess avkopplande egenskaper. Bortsett från den lugnade verkan som den främjar, är denna olja en go-to för hudirritationer.

Hur att använder den:
Lavendel är en av oljorna i min sovrumsdiffuser, och om känner sig mer upp i varv så är en droppe på fötterna perfekt. Använd lavendel tillsammans med Frankincense för brännskador och sår.

Citron
En populär citrusolja, citron renar naturligt luften och de fysiska ytorna, till och med rensar kroppen och stöder en sund matsmältning. Det är en lätt men förfriskande doft som främjar ett positivt humör. Som de flesta citrusoljor, var försiktig när du använder citron lokalt och undvik direkt solljus eller UV-strålar på användningsområdet.

Hur att använder den:
Ta en droppe i en liter vatten och drick under dagen. Att rengöra! Lägg citron till mögelspray / duschvätska som innehåller 1/2 vatten 1/2 ättika, 15 droppar citron, 10 droppar melaleuca / tea tree och 10 droppar pepparmint.

Melaleuca ”Tea Tree”
Toppegenskaper inkluderar rengöringseffekter på huden, främjar hälsosam immunfunktion.

Hur att använder den:
Vanligtvis använder jag melaleuca för att rengöra. Jag nämnde redan mögelsprayen, men det är en stor del av min bänkskiva tillsammans med On Guard och citron. För det andra lägger jag till det på kokosnötolja och lavendel för blåmärken.

Oregano
Oregano är en av de mest potenta och kraftfulla oljorna och du kommer att vilja se till att du är sparsam med den när du använder på huden. När den tas internt stödjer den båda ett hälsosamt immunsystem, matsmältning och andningsfunktion. Den innehåller många kraftfulla antioxidanter.

Hur att använder den:
Lyckligtvis har oregano så många fördelar när den tas internt och det är jättekul och lätt att laga mat med den! Pröva att lägga till en droppe (bokstavligen en droppe) till din pasta sås eller någon italiensk gryta.

Peppermint:
Att andas in pepparmynta främjar sund andningsfunktion och tydlig andning! När den tas internt, främjar pepparmynta hälsosam matsmältning och dess är minty doft är uppfriskande.

Hur att använder den:
Toppen att diffusa den för en uppväckande booster.

dōTERRA Air – Andningsblandning:
Kombinationen av oljor, inklusive Laurel Leaf, Pepparmynta, Eucalyptus, Melaleuca, Citron, Kardemumma, Ravintsara och Ravensara, hjälper denna blandning till att ge dig en lätt andning och en känsla av öppna luftvägar. Applicera på huden eller diffusa hjälper till att få en vilsam sömn och samtidigt minska effekterna av årstidsväxlingar.

Hur att använder den:
Pröva att ta i diffuser Air tillsammans med lavendel när överbelastad.

DigestZen – Matsmältningsblandning:
Denna unika blandning skapades för att hjälpa till med hälsosam matsmältning och lugna oroliga magar. När den tas oralt hjälper det till att minska uppblåsthet och gas tack vare oljor, inklusive Anisfrö, Pepparmintplantat, Ginger Rhizome / Root, Carrera Seed, Coriander Seed, Tarragon Plant och Fennel Seed.

Hur att använder den:
Lyckligtvis känner jag inte att jag behöver använda DigestZen så ofta, men jag har den till hands för de som söker mina tjänster, då många har besvär med magen. Den är bra att ha med på resor. För att lindra magbesvär, gnugga lite på magen eller om den är verkligen upprörd lägger en droppe till i vatten.

dōTERRA OnGuard – Skyddsblandning:
OnGuard är så användbar. Den finns i en hel serie med Doterra produkter såsom tvål, tandkräm, handsprayer och mycket mer.  Skapad för att ge ett naturligt och effektivt sätt att öka din immunitet, innehåller blandning av oljorna Wild Orange Peel, Clove Bud, Kanelblad, Kanelbark, Eucalyptusblad och Rosemary Leaf / Flower. Denna kraftverksblandning stöder din kropps naturliga antioxidantskydd som hjälper dig att skydda dig mot miljöhot och samtidigt stödja en hälsosam cirkulation och andningsfunktion.

Hur att använder den:
Jag använder OnGuard nästan varje dag i nån produkt form. I förångaren (diffuser).

I denna video intervju med Dr Patrick Keiran och Martin Fransson på Welledge i Gamla stan Stockholm får du lära dig om hur nervsystemet fungerar vid olika former av obalans och eteriska oljors verkan.


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.