Skip to main content

Stärk det Friska för en mer LevAnde tillvaro

Transformera dig genom att utveckla din kapacitet till ökad resilience i Welledge 8-veckors program.

Detta program är för dig som vill få vägledning och träna din förmåga att vara i ditt esse. Detta sker genom att vi arbetar med verktyg för att få återkoppling från din hjärna och kropp och träna din förmåga att vara i en allt bättre skärpa fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt.

Programmet är upplagt för att träna och stödja hjärnan, nervsystemet och övriga kroppen till att samverka optimalt. 

Detta är vad som ingår:

 • Två sessioner i veckan under 8-veckor med neurofeedback eller biofeedback och BrainTap samt Neurologiskt baserad Kiropraktik. Vilket avslutas med en utvärdering och avstämning.
 • Boken –Din Hälsokälla är du med tillhörande online program.
 • Två extra Online program med övningar för rygg och hjärna.

Detta är den skillnader som våra kunder rapporterar:

 • Reducerade stresssymtom
 • Reducerad smärta
 • Ökat välbefinnande
 • Stabilare humör och energi med fler positiva känslotillstånd
 • Ökat fokus och mer avslappnad
 • Förbättrad balans och koordination
 • Effektivare stressanpassning
 • Själv-reglerar spänningar från ryggraden effektivare

Kostnad för ovan program: 13097 kr

Vad vill du uppnå?
Maila och berätta till mig på martin.fransson@welledge.se eller boka en första konsultation till mig Martin Fransson som leder programmet för att avgöra om detta är rätt program för dig och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Klicka på nedan länk för att boka tid.

Boka tid


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

  Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.