logotype

Välj hälsovård utifrån vad som är bäst för dig

Det finns många hälsovårdsalternativ som kan välja för att bli kvitt sina symtom. Färre som arbetar utifrån att komma åt grundorsaken till symtomen. 

Vi på Welledge strävar vi efter att arbeta utifrån bästa kliniska erfarenhet och evidensbaserad vård för att främja hälsan hos de som söker oss. Vi utgår från en förståelse kring hur nervsystemet, vår hjärna och övriga kroppen fungerar vid hälsa och ohälsa. Och hur obalanser i vår fysiologi b la tar sig uttryck i hur vår ryggrad fungerar och hur förbättring av ryggradens funktion kan ha för positiva effekter på den övergripande funktionen av kroppens olika system. 

Nedan animation visar hur säkert och effektivt kiropraktik är och vilka oanande gynnsamma effekter som ofta rapporteras med kiropraktisk vård.

 

 

Boka gärna en tid för en genomgång av din ryggstatus (oberoende om du har elle inte har ryggbesvär) och få hjälp med hur den kan förbättras med ett program designat för dig.

Boka tid här

Boka tid

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier