Vem går till en kiropraktor? -Och vilka resultat får de…

Beroende på vem du talar med så har de olika åsikter om varför skall gå till en kiropraktor och vilken och inte minst om överhuvudtaget skall gå till kiropraktorn. Lär dig varför allt fler väljer att gå och få kiropraktik och vilka resultat de får. På Welledge väljer vi kiropraktik för att vara vårt bästa. Vad väljer Du? Det finns ett talesätt ”Do not kill the messenger” dvs ta inte koll på budbäraren. Något vi ofta gör med våra symtom utan att nödvändigtvis lösa orsaken. Om vårt brandalarm går av så stänger vi väl inte av det innan vi undersökt om det brinner nånstans.

Många som går till kiropraktor anser att de får hjälp att komma åt orsaken till sina besvär istället för att bara få symtom lindring. Det här är vad människor rapporterar att de uppnår utav att besöka en kiropraktor och varför de fortsätter gå till en kiropraktor. Väldigt få rapporterar att de inte fick resultat av att gå till en kiropraktor.

  • Slippa värk i rygg och nacke
  • Prestera bättre inom idrott
  • Varva ner effektivare
  • Slappna av
  • Sova bättre
  • Förbättra sin hälsa
  • Stresshantering
  • Hälsosammare livsstil
  • Bättre relationer
  • Bättre koncentration

Nedan animation  är en bra genomgång av forskningen kring varför människor väljer kiropraktik och vilka resultat de rapporterar.

Dela gärna vidare!
Vad vill du uppnå?
Vill du boka en tid för en kiropraktor konsultation så klicka på nedan länk.
Om du vill veta om just det du söker hjälp för är nått som vi kan hjälpa dig med så fyll i nedan kontaktformulär och berätta vad du vill uppnå så kan vi ge dig en kort bedömning om vi kan hjälpa just dig.

Boka tid


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander