logotype

Smärta påverkar ditt immunsystem

Förstå sambandet mellan dina förväntningar och uppmärksamhet och smärta och hur det påverkar ditt immunsystem och vad du kan göra för att få det bättre.

Ta en titt på nedan animation och lär dig om hur smärta och stress genom dess påverkan på vår hjärna kan resultera i nedsatt immunsystem över tid. Kanske en av orsakerna till varför flera studier visar på det samma som vi ser i vår praktik, att med kiropraktik rapporterar många färre förkylningar etc.

 

 

 

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier