logotype

Vad du borde göra för dina stela och trötta axlar

Vad alla borde göra som sitter framför datorn och har stela och trötta axlar. Lär dig en enkel övningsserie som ger ökad rörlighet och en skönare känsla och ork i axlar och nacke. 

 

Kom ihåg att övningarna är ingen ersättning för professionell undersökning och behandling.

För dig som vill få stöd under 8 veckor i ett program för hela din rygghälsa klicka då här http://www.ryggskola.se/sp/29825-8vryggprogram

Taggar:,

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier