Skip to main content

Vad du behöver veta om hållningens effekt på hälsan

Lär dig i denna animation hur kiropraktik kan ha en gynnsam effekt på hållningen.

Hållningen är en viktig komponent av vår hälsa. Vi vet att ju sämre vi mår dess sämre hållning brukar vi ha och vice versa. Lär dig om vad kiropraktik kan göra för att du skall få en bättre hållning.

 

 

 

Dela och kommentera gärna denna animation!

En av de vanligaste effekterna hos de som kommer till oss är att de får en bättre hållning och funktion, med alla dess goda effekter, inte minst minskad smärta och värk. 

Vill du beställa en tid för en kiropraktisk konsultation och få gjort en digital hållningsanalys med en mer noggrann bedömning av din hälsa och få förslag på åtgärdsplan?  Boka då en tid via nedan länk.

Vi finns här för dig
Welledge ligger centralt på hörnet Lilla Nygatan och Kornhamnstorg med egen ingång, som en oas
med ljusa rymliga lokaler som veter mot vattnet

Adress: Kornhamnstorg 6, Gamla stan, 111 27 Stockholm
Telefon: +46 (0)8 796 96 88
E-post: info@welledge.se

Om du inte bor i Stockholm med omnejd så kan du alltid få min hjälp till bättre hållning med min hållningsskola online, läs mer via denna länk.

Boka tid

Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.