logotype

ADHD från ett Hjärnfunktions perspektiv

Vi vet att allt fler barn såväl som vuxna har problem med rastlöshet, låg impulskontroll, fokus, koncentrationsförmågan, svårt att sitta stilla etc. Olika bokstavsdiagnoser används och otaliga modeller finns för att förklara bakomliggande orsaker. Dock finns det inte så många icke medicinska alternativ för att underlätta och förbättra dessa olika symtom. Biofeedback och neruofeedback i kombination med olika övningar fungerar väldigt väl för många i denna grupp oberoende är ett barn eller vuxen med en bokstavsdiagnos. 

Ingen vill medvetet vara över impulsiv, ouppmärksam och hyperaktiv. Och få vill använda mediciner för att få dämpat dessa symtom. Som tur är finns det allt mer som främjar och stödjer att hjärnan och övriga kroppen kan mer effektivt reglera sig och komma i ökad balans.

I nedan video får du ta del av ett perspektiv kring hur hjärnans funktion och obalans kan ligga till grund för ADHD, ADD, dyslexi eller OCD och vad hjärnan behöver för att påverkas till ökad balans.

Lär dig hur vi kan titta på bokstavsdiagnoserna utifrån ett funktionellt perspektiv kring hur väl hjärnans olika delar samverkar.

I denna video delar jag mina tankar kring barn, ungdomar och vuxna på spektrat kan påverkas gynnsamt med korrekta rörelser och beröring. Och min egna personliga erfarenhet.

Kontakta oss på 08-796 96 88 om du vill veta mer om hur vi arbetar.

Vi rekommendera att göra en funktionell neurologi konsultation med hos oss i Gamla stan Stockholm för att bedöma hjärnans balans och hur det kan ge nycklar till icke medicinska komplement vid ADHD och andra bokstavsdiagnoser. Vi arbetar med t ex neurofeedback och biofeedback i våra program i kombination med olika övningar. Vi tar emot barn, ungdomar och vuxna på spektrat som söker komplement till övrig vård.

Welledge AB
Adress: Kornhamnstorg 6, Gamla stan, 111 27 Stockholm
Telefon: +46 (0)8 796 96 88
E-post: info@welledge.se

Kom på ett av våra föredrag som du finner datum till här http://welledge.nu/introduktionsforedrag/

Lär dig mer för att utveckla din Hjärnhälsa via Martins bok läs mer här https://welledge.clickfunnels.com/bokerbjudande_fb

 

 

 

afsafasdfsad

Taggar:

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier