Skip to main content

Neural Check –Kontrollera balansen i ditt nervsystem

Vill du veta hur din hjärna och kropps stressnivåer är och hur dina celler fungerar, samt samt din biologiska ålder?
Kontrollera då ditt nervsystems balans hos oss. Lär dig hur kan mäta din hjärna och övriga kroppens stressnivåer och cellernas energiproduktion såväl som hur väl dina energiresurser används. Du får en rekommendation för hur du kan förbättra din hjärna och övriga kropps funktion och vitalitet.

Vad är din biologiska ålder?

Den elektriska laddningen i dina celler är en grund för hur väl dina celler kan fungera och läka. Det är något som kan förbättras. Mätningen visar din biologiska ålder dvs din kropps vitalitet och energi.

Din hjärnas vitalitet

Du vill att din hjärna fungerar på topp och kan koordinera övriga kroppen så effektivt som möjligt. Din hjärnas vitalitet visas tydligt i NeuralCheck mätningen.

Efter gjord NeuralCheck analys får du en genomgång av dina resultat, en skriftlig rapport med dina resultat och ett uppföljnings email där ger en rekommendation för åtgärdsplan för de nästkommande sex veckorna. Det inkluderar hemövningar, kost- och näringstillskott tips samt förslag på passande program hos oss på Welledge.

Boka en konsultations tid på welledge.bokadirekt.se och skriv NeuralCheck och vad du mer söker för i meddelande vid din bokning. Kostnad 1000 kr.

återhämtning, Hjärnan, stress


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005 med syfte att skapa en kultur för människor att utvecklas mot nya nivåer av livskapacitet och fira sin nya potential. Min ambition är att göra utveckling med kiropraktik spännande och låta vårt samhälle frodas med optimerad neurologisk funktion och effektiv stresshantering. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag var verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique). Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper kring hur att förbättra hjärnan och övriga kroppens funktion vid stress och återhämtning/läkning. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder där jag ofta inkluderar i mina program biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här. http://thewelledgebooks.se

    Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.